Parfums de Marly Greenley | 125ML

Artikelnummer: 120982

Parfums de Marly Greenley | 125ML

 240,00

Parfums de Marly Greenley

Parfums de Marly Greenley is een verfrissende, mannelijke eau de parfum die de essentie van de lente en pure energie belichaamt. Gehuisvest in een statige groene fles die zijn levendige compositie weerspiegelt, is deze geur zorgvuldig opgebouwd uit drie fascinerende lagen:

  • Topnoten: De geur opent met een opwekkende explosie van citrus en fruit, waaronder de knapperige, pittige verrassing van groene appel die onmiddellijk een gevoel van frisheid oproept. Deze levendige start zet de toon voor een energieke geurervaring.
  • Hartnoten: De ontwikkeling van de geur gaat over in een harmonie van natuurlijke schors en sap noten, die een authentiek gevoel van de natuur oproepen. Deze groene en sappige elementen vormen samen een bruisend hart dat de geest van de lente perfect vangt.
  • Basisnoten: De basis verankert de geur met een samenstelling van rijke, mannelijke noten die ontworpen zijn om de tand des tijds te doorstaan. Deze solide fundering geeft Greenley een blijvend karakter, waardoor de frisse en energieke top- en hartnoten worden ondersteund.

Parfums de Marly Greenley is de belichaming van verfrissende energie en mannelijke verfijning. Het is een ideale keuze voor de moderne man die zoekt naar een geur die zowel de frisheid van de natuur als een duurzame, tijdloze kwaliteit weet te vangen. Beleef de levendige, frisse adem van de lente elk moment van het jaar met deze unieke olfactorische handtekening.