Juliette Has A Gun Another Oud | Eau de Parfum 100 ML

Artikelnummer: 107555

Juliette Has A Gun Another Oud | Eau de Parfum 100 ML

 135,00

Juliette has a gun another oud | Eau de Parfum 100 ML

Betreed de unieke wereld van Juliette Has A Gun Another Oud Eau de Parfum. Een geur die met zijn originele naam en samenstelling opvalt. Another Oud markeert een moderne herinterpretatie van het bekende ingrediënt oud. Met een ambery twist die zowel eigentijds als weelderig is.

Deze geur belichaamt een verfijnde balans tussen moderniteit en de overweldigende pracht van de regio waaruit hij is geïnspireerd. Daarnaast vormen de diepe, houtachtige noten de kern van deze compositie en creëren een mysterieuze aura die onmiskenbaar origineel is.

Het is dus niet zomaar weer een oud geur – het is Another Oud.  Maar een uitnodiging om de gebruikelijke verwachtingen uit te dagen. Met zijn intrigerende combinatie van moderniteit en traditie, biedt deze parfum een unieke ervaring die je zintuigen prikkelt. En die evenals je meeneemt op een reis door tijdloze ambachten en eigentijdse finesse.

Laat daarom Another Oud je verleiden en verrassen met zijn unieke gevoel. Het tegenovergestelde belichaamt van wat je zou verwachten van een oud geur. Dompel jezelf onder in de wereld van Juliette Has A Gun en ontdek de verfijning van Another Oud.

________________________________________________________________________

Voordelen

Moderne Oud Twist: Another Oud biedt een eigentijdse kijk op oud, voor een unieke geurervaring.

Diepe Houtachtige Tonen: Onthult langdurige, intrigerende houtachtige noten op de huid.

Balans van Moderniteit: Perfect evenwicht tussen moderniteit en klassieke pracht.

Exclusief Betoverend: Een exclusieve geur die indruk maakt op drager en omgeving.

Verrassend Uniek: Verfrissende toevoeging aan je collectie, ondanks de naam.

Merk

Juliette has a Gun