Gezichtsreiniging Gevoelige Huid | Forlle’d Hyalogy Creamy Wash

Gezichtsreiniging Gevoelige Huid | Forlle’d Hyalogy Creamy Wash

 92,50

forlle’d Creamy Wash | Gezichtsreiniging gevoelige huid

Deze licht reinigende foam is ideaal voor een hypergevoelige-, droge huid, huidirritatie en roodheid. Het verzorgt, vernieuwt en verzacht de huid zonder de huidbarriere aan te tasten. De actieve ingrediënten van dit product zorgen voor vernieuwing van de huid op cellulair niveau, verbeteren de structuur van de huid en geven een boost aan de collageen- en elastineproductie. Daarnaast versterkt het de haarvaatjes. Dit reinigingsproduct is speciaal ontwikkeld voor een zeer droge, gevoelige huid.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Speciaal voor de droge en gevoelige huid

Geeft een schoongevoel

Makkelijk in gebruik door pompflacon

Ontstekingsremmende werking

Bevat natuurlijke ingrediënten

Ook te gebruiken rondom de ogen

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Gezichtsreiniging Gevoelige Huid | Gebruik Forlle’d Hyalogy Creamy Wash

Reinig je huid in de ochtend en avond. Druk op de pomp en knijp het schuim in uw handen. Verdeel gelijkmatig en masseer zachtjes over het gezicht.  Hierna afspoelen met lauw water.


inhoud

Lees verder

150 ML


Ingrediënten

Lees verder

Gezichtsreiniging Gevoelige Huid | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Creamy Wash

Hyaluronic acid

Trehalose

Vit K

Ceramides – 3

Pearl protein

Wild Yam root extract

Soya seed ectract

Persea Gratissima oil

Prunus Armeniaca oil

Rosa Canina oil

Zea Mays oli

Ionized minerals


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de gezichtsreiniging gevoelige huid of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken