Forlle’d Hyalogy Lift Cream

Forlle’d Hyalogy Lift Cream

 249,00

Forlle’d Hyalogy Lift Cream

De liftende creme gezicht zorgt voor huidvernieuwing op cellulair niveau. Door de peptiden en plantenextracten heeft het een direct liftend effect op de huid en voorkomt het de 3 belangrijkste externe tekenen van huidveroudering: lijntjes en rimpels, verslapping en dehydratatie. Dagelijks gebruik zorgt niet alleen voor een direct liftend effect, maar ook voor versteviging van de huid op lange termijn.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Direct liftend effect op de huid

Huidvernieuwing op cellulair niveau

Peptiden en plantenextracten heeft het een direct liftend effect op de huid

Vermindert de tekenen van huidveroudering

Verstevigt de huid

Hydrateert de huid intensief

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Liftende creme gezicht | Gebruik Forlle’d Hyalogy Lift Cream

Ochtend en avond aanbrengen na het reinigen en na het eventuele serum.  LET OP! Gebruik altijd het bijgeleverde spateltje.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy Lift Cream:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Lift Cream
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Deze crème is ontworpen om de huid te verstevigen, te liften en de tekenen van veroudering te verminderen.
  4. Versteviging en lifting: De Lift Cream helpt bij het verstevigen en liften van de huid, waardoor de gezichtscontouren worden verbeterd en de huid er jeugdiger uitziet.
  5. Verzachtende en hydraterende werking: De crème heeft een verzachtende en hydraterende werking, waardoor de huid wordt gevoed en gehydrateerd.
  6. Vermindert tekenen van veroudering: Het product is geformuleerd om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te verminderen, waardoor de huid er gladder en jonger uitziet.
  7. Antioxidante eigenschappen: De Lift Cream bevat krachtige antioxidanten die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen vroegtijdige veroudering.
  8. Geschikt voor alle huidtypen: De crème is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de rijpere huid.
  9. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid crème aan op een gereinigd gezicht en masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen. Kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden gebruikt.
  10. Inhoud:  50 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy Lift Cream te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Liftende creme gezicht | werkstoffen Forlle’d Hyalogy Lift Cream

Biomimetic Peptides:

Acetyl decapeptide – 3

Caproyl tetrapeptide -3

Licorice root extract

Tokyo’s cherry leaf extract

Tourmaline powder

Nano HA

Hydrolyzed Eggshell membrane

Hydrolyzed Pearl protein

Amino acids complex

Ionized minerals


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy Lift Cream word gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy Lift Cream ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken