Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence

Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence

 89,00

forlle’d AC Clear Essence Serum

Dit serum voorkomt ontstekingsreacties, beschermt tegen schadelijke bacteriën, reguleert de talgproductie en voorkomt littekenvorming. Voor alle leeftijden biedt dit product een oplossing voor alle talggerelateerde huidproblemen.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Voorkomt ontstekingsreacties

Beschermt tegen schadelijke bacteriën

Reguleert de talgproductie

Voorkomt littekenvorming

Geschikt voor alle leeftijden

Een oplossing voor alle talggerelateerde huidproblemen

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Acne Serum | Gebruik Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence

Ochtend of Avond ( Vette huid mag beide) op een droge huid 4 druppels aanbrengen en verdeel tot het volledig is opgenomen.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Dit product is speciaal ontworpen om de huid te behandelen en te verzorgen bij acne-gevoelige en problematische huidcondities.
  4. Behandeling van acne: De AC Clear Essence helpt bij het verminderen van acne, puistjes en andere onzuiverheden op de huid.
  5. Verzachtende en kalmerende werking: Het product heeft een verzachtende en kalmerende werking op de huid, waardoor roodheid, ontstekingen en irritaties worden verminderd.
  6. Regulering van talgproductie: De essence helpt bij het reguleren van de talgproductie, waardoor de huid minder vatbaar is voor verstopte poriën en acne-uitbarstingen.
  7. Hydratatie en verzorging: Het product biedt ook hydratatie en verzorging aan de huid, waardoor de vochtbalans wordt hersteld en de huid gezond blijft.
  8. Geschikt voor acne-gevoelige huid: De AC Clear Essence is geschikt voor mensen met een acne-gevoelige huid en kan helpen bij het verbeteren van de huidconditie.
  9. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid essence aan op een gereinigde huid en masseer zachtjes in. Gebruik dagelijks, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.
  10. Inhoud:  30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Acne Serum | werkstoffen Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence

Sebo-regulation and normalization of skin oil composition: Hydroxydecanoic acid, Alpha-glucan oligosaccharide, Soluble proteoglycan, Sebacic acid 1,10 – decanediol

Stimulation of skin regeneration and healing: Centella asiatica extract,  Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Salix alba (willow) bark extract

Anti-oxidants, anti-inflammatory, and microcirculation improving agents:Superoxide dismutase, Dipotassium glycyrrhizate, Scutellaria baicalensis root extract, Polygonum cuspidatum root extract, Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract, Camellia sinensis leaf extract, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract

Hydration and regeneration of dermal matrix structure: Allantoin, Hydrolysed hyaluronic acid, Hydrolysed eggshell membrane, Hydrolysed conchiolin protein, Amino acids and microelements


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


Het Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence serum word gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over het Forlle’d Hyalogy AC Clear Essence serum ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken