Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic | Verbetering Darmflora

Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic | Verbetering Darmflora

 159,00

Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic

met antioxiderende eigenschappen voor een gezondere huid, darmstelsel en hersenveroudering.

Deze formule combineert 4 probiotische stammen, selenium en zink. 23 miljard CFU/1g

De stammen van deze formule worden beschermd met Bio-Support™-technologie waardoor stammen de maag-pH kunnen overleven

Probiotica voor een gezonder leven
Probiotica zijn levende micro-organismen die veilige en natuurlijke ingrediënten zijn die als voedingssupplement kunnen worden ingenomen. Probiotica staan ​​bekend om hun gunstige werking op ons immuunsysteem en darmfuncties. Het idee om probiotica te gebruiken om het psychisch welzijn te verbeteren door middel van BGA, verscheen voor het eerst in 1880, maar het duurde tot 2006 voordat dit idee werd getest in preklinische studies.

De voordelen van probiotica voor BGA worden beschreven in verschillende onderzoeken en meta-analyses. Een recent gepubliceerde meta-analyse keek naar 27 gevallen van behandeling met probiotische of symbiotische middelen en toonde een duidelijke verbetering in depressie en angst.

De positieve effecten van probiotica worden vaak ten onrechte geassocieerd met modulatie van het darmmicrobioom. Onderzoek toont echter aan dat probiotica hun eigen directe effect op ons hebben en dat hun voordelen niet noodzakelijkerwijs worden veroorzaakt door modulatie van de darmflora.

Het is bijvoorbeeld bekend dat prebiotica, meestal vezels, zeer effectief zijn in het beïnvloeden van het microbioom. In hun meta-analyse laten probiotica een gunstig effect zien op algemeen angst- en depressiegedrag, wat prebiotica niet doen.

________________________________________________________________________

Voordelen

Antioxidante werking

Werkt preventief tegen oxidatieve stress

Ondersteunt de integriteit van de darmbarrière

Ondersteuning van het immuunsysteem

Ontstekingsremmende eigenschappen

Vermindert darmklachten

GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic | Gebruik

Doe in de ochtend één sachet onder de tong en wacht gedurende 30 minuten voordat iets gaat eten/drinken, zodat je lichaam alles goed op kan nemen. Bewaar de verpakking op een koele en droge plek of in de koelkast. Te gebruiken vanaf de leeftijd van 3 jaar.


specificaties

Lees verder

  • Merk : Dr. K
  • Serie : Voedingssupplementen
  • Inhoud : 30 x zakjes van 1 gram
  • SKU : CR7002
  • Gtin : 6009695089349

Ingrediënten

Lees verder

Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic | werkstoffen

Probiotische stammen
LACTICASEIBACILLUS PARACASEI is een nuttige bacterie die van nature voorkomt in zowel de mond als de darmen van de mens. Het produceert melkzuur dat helpt de pH-waarden in het spijsverteringsstelsel te verlagen en de groei van schadelijke bacteriën voorkomt. Dit verbetert de darmgezondheid en het natuurlijke afweersysteem van het lichaam.

LACTOBACILLUSREUTERI is een goed bestudeerde probiotische bacterie die een groot aantal zoogdieren kan koloniseren. Bij mensen wordt L.reuteri in verschillende delen van het lichaam aangetroffen, waaronder het maagdarmkanaal, de urinewegen, de huid en moedermelk.

De hoeveelheid L.reuteri varieert van persoon tot persoon. L.reuteri verbetert de darmgezondheid, de mondgezondheid, de gezondheid van vrouwen en het metabolisme.

BIFIDOBACTERIUM LACTIS is voornamelijk gedocumenteerd in darmgezondheid. Het is van menselijke oorsprong en het gunstige effect ervan is aangetoond door een grote hoeveelheid klinisch bewijs bij kinderen en adolescenten. Bifidobacterium lactis ondersteunt de darmgezondheid, het natuurlijke afweersysteem van het lichaam, de gezondheid van vrouwen, mondgezondheid, metabole gezondheid en levergezondheid.

LACTOBACILLUS HELVETICUS is een melkzuurbacterie die vaak wordt gebruikt bij de productie van gefermenteerde zuivelproducten. L.helveticus is afkomstig van zuivelproducten en is geselecteerd vanwege zijn productieve en probiotische eigenschappen.

L.helveticus biedt voordelen voor de gezondheid van het darmstelsel, het natuurlijke afweersysteem van het lichaam, de gezondheid van vrouwen, de mondgezondheid en het bevordert de stofwisseling.

Versterkende ingrediënten: 
ZINK draagt ​​bij tot het behoud van een normale huid, een normale DNA-synthese en een normaal zuur-basemetabolisme om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress. Zink helpt ook om het welzijn van botten, haar en nagels te behouden.

SELENIUM draagt ​​bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress. Selenium draagt ​​ook bij aan het behoud van het welzijn van het haar en zorgt voor gezonde nagels. Het is een antioxidant voor het behoud van een goede gezondheid die helpt om zowel cellen te bestrijden als te beschermen tegen aanvallen van vrije radicalen en deze te verminderen. 


Dr. K Brochure

Download Brochure

Dr. K Brochure

Het merk Dr. K :

Dr K Dermal Health Care is als medisch-cosmeceutisch merk wetenschappelijk pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing voor een optimale huidgezondheid en een gebalanceerd huidmicrobioom.
Het merk is opgericht door Dr. Juanita Kilian. Zij combineert haar passie voor wetenschap met haar uitgebreide ervaring in transdermale skin delivery om de effectiviteit van huidverzorging voortdurend te ontwikkelen. Ze ziet de toekomst van huidverzorging verweven met de ontwikkeling van moderne technologieën die worden gebruikt om de ingrediënten diep in de epidermale laag te transporteren met respect voor de gezondheid van de huid als het grootste orgaan van het lichaam.

Ons verhaal:
Huidinstituut Beauté is een familiebedrijf sinds 1979 en wij hebben ons specialiseerd in natuurlijke huidverjonging.
Wij werken met meerdere merken zoals Pascaud, PCA skin ,PH Formula , Me-line , Forlle’d, dr.K , Neoderma en QMS.

Het is onze passie jouw huid te laten stralen. Of het nu gaat om een gevoelige huid of een huidprobleem als acne of rosacea kunnen wij je helpen. Anti aging in de vorm van rimpels en verslapping is ons specialisme!

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe innovaties en volgen meerdere trainingen om onze kennis op to date te houden.
Kennis is tenslotte macht. Wij hebben zijn benoemd door de Beauty Award tot beste huidinstituut van Nederland.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic wordt gratis verzonden.

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Dr. K Cell REVERSE Renovo Biotic ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken