Daily Exfoliant | PCA Skin

Daily Exfoliant | PCA Skin

 47,00

Lichte en créme-achtige reinigingsscrub 

Deze milde en crème-achtige reinigingsscrub bevat zachte, ronde korrels om de huid te exfoliëren en te polijsten zonder de huid te beschadigen. De korrels zijn afbreekbaar en dus niet schadelijk voor het milieu.
________________________________________________________________________

Voordelen

Vermindert dode huidcellen.

Verbetert de huidstructuur.

Huid voelt heerlijk zacht aan na gebruik.

Geschikt voor alle huidtypen.

Altijd GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Na het reinigen een kleine hoeveelheid met kleine ronddraaiende bewegingen in de huid masseren. Goed afspoelen en de huid drogen met een handdoek. Hierna de huid hydrateren en beschermen volgens advies van de behandelende huidspecialist.


inhoud

Lees verder

Huidtype: Voor alle huidtypen
Inhoud: 205 ml
Verpakking: flacon


Ingrediënten

Lees verder

0,5Na het reinigen een kleine hoeveelheid met kleine ronddraaiende bewegingen in de huid masseren. Goed afspoelen en de huid drogen met een handdoek. Hierna de huid hydrateren en beschermen volgens advies van de behandelende huidspecialist.


Over PCA SKIN

Lees verder

PCA Skin al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

PCA Skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden.

PCA Skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor. Het bedrijf groeide in de loop der jaren tot over de grenzen van Arizona en dus werd zo’n zeven jaar geleden de naam veranderd in Physicians Care Alliance. PCA Skin heeft grote…

Lees verder

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

related.php