Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen | Voedingssupplement

Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen | Voedingssupplement

 169,00

Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen

Dagelijkse suppletie verbetert de hydratatie van de huid en barrièrefunctie, wat bijdraagt aan een optimale huid-, darm- en hersengezondheid. De unieke balans van belangrijke voedingsstoffen geven je huid de voeding die ze nodig heeft voor een jeugdige uitstraling!

________________________________________________________________________

Voordelen

Ontstekingsremmend

Bevordert de darm-, bot- en cardiovasculaire gezondheid

Verhoogt de gezondheid van het immuunsysteem

Helpt bij het reguleren van de bloedglucosewaarden

 Verhoogt de cognitieve hersenfunctie

Verbetert de gezondheid van de huid

DNA-reparatie

GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen | Gebruik

Voeg 1 scoop (10gr) toe aan ongeveer 300ml koud water, smoothie of yoghurt en meng. Meng de NucleoCollagen niet met hete dranken zoals thee. Consumeer niet meer dan één portie per dag. Na openen de verpakking hersluiten.


specificaties

Lees verder

  • Merk : Dr. K
  • Serie : Voedingssupplementen
  • Inhoud : 300 gram
  • SKU : CR7001
  • Gtin : 6009695089332

Ingrediënten

Lees verder

Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen | werkstoffen
  • Nucleotiden – een wetenschappelijk uitgebalanceerde en unieke vorm van nucleotiden. Het belangrijkste ingrediënt in dit product is een voedingsstof genaamd nucleotiden, verantwoordelijk voor het efficiënt kopiëren van elke cel in ons lichaam omdat ze de bouwstenen zijn van ons genetisch materiaal (DNA/RNA).
  • Collageen – is een natuurlijk, zeer zuiver, bioactief ingrediënt met een eiwitgehalte van meer dan 97% (op basis van droog gewicht). Het is vrij algemeen bekend dat collageen veel positieve effecten heeft wanneer het inwendig wordt ingenomen, vooral voor de gezondheid van de huid, gewrichten en kraakbeen en voor meer vitaliteit.
  • Trans-Resveratrol – is een natuurlijke verbinding die voorkomt in verschillende planten waarvan is aangetoond dat ze krachtige antioxiderende eigenschappen hebben. Antioxidanten neutraliseren vrije radicalen, waarvan wordt gedacht dat ze verband houden met veroudering, hart- en vaatziekten en andere inflammatoire medische aandoeningen.

Dr. K Brochure

Download Brochure

Dr. K Brochure

Het merk Dr. K :

Dr K Dermal Health Care is als medisch-cosmeceutisch merk wetenschappelijk pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing voor een optimale huidgezondheid en een gebalanceerd huidmicrobioom.
Het merk is opgericht door Dr. Juanita Kilian. Zij combineert haar passie voor wetenschap met haar uitgebreide ervaring in transdermale skin delivery om de effectiviteit van huidverzorging voortdurend te ontwikkelen. Ze ziet de toekomst van huidverzorging verweven met de ontwikkeling van moderne technologieën die worden gebruikt om de ingrediënten diep in de epidermale laag te transporteren met respect voor de gezondheid van de huid als het grootste orgaan van het lichaam.

Ons verhaal:
Huidinstituut Beauté is een familiebedrijf sinds 1979 en wij hebben ons specialiseerd in natuurlijke huidverjonging.
Wij werken met meerdere merken zoals Pascaud, PCA skin ,PH Formula , Me-line , Forlle’d, dr.K , Neoderma en QMS.

Het is onze passie jouw huid te laten stralen. Of het nu gaat om een gevoelige huid of een huidprobleem als acne of rosacea kunnen wij je helpen. Anti aging in de vorm van rimpels en verslapping is ons specialisme!

Wij zijn constant opzoek naar nieuwe innovaties en volgen meerdere trainingen om onze kennis op to date te houden.
Kennis is tenslotte macht. Wij hebben zijn benoemd door de Beauty Award tot beste huidinstituut van Nederland.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen wordt gratis verzonden.

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Dr K Cell REVERSE Nucleo Collagen ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken