Pascaud Lift Facelift Cream | Anti Aging

Pascaud Lift Facelift Cream | Anti Aging

 84,05

Een creme met directe werking op expressie lijntjes

Deze anti-aging verzorging bevat peptiden die direct-effect hebben op het verminderen van lijntjes en verslapping. Regestril en Matrixyl 3000 helpen de stevigheid van de huid opbouwen.

________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

Direct vermindering van expressie lijntjes

Op lange termijn anti rimpel effect

Perfecte ondersteuning voor collageen opbouw

Geschikt voor ieder huidtype

Makkelijk te doseren dankzij handige pompflacon

Bevat geen parfum

Ideaal als je een feestje hebt en een vermoeide uitstraling hebt

Vrij van chemische conservering

Altijd GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

’s Morgens op de gereinigde huid inmasseren. De L.I.F.T. vormt een perfecte basis voor een mooie make-up.


inhoud

Lees verder

Huidbehoefte: verslapping
Huidtype: Alle huidtypen
Inhoud: 50ml
Verpakking: Airless pompflacon


Ingrediënten

Lees verder

Acemella Oleracea: tropische plant. Vermindert spiercontracties en werkt sterk tegen expressielijntjes. Snel werkend ingrediënt maakt de huid glad.

Argireline: is een klinisch bewezen werkstof. Deze werkstof is een peptide en natuurlijk botox- alternatief.

Gatuline Age-defense: beschermt tegen agressieve invloeden. Beschermt tegen vrije radicalen, anti-stress, anti- ageing. Beschermt de huid tegen schade door UV-B straling

Regestril: Bevat peptiden. Vermindert de vroegtijdige degradatie van matrix moleculen en helpt het natuurlijke huidvezelnetwerk op te bouwen bij een verslapte huid.

Matrixyl 3000: Is een combinatie van matrikines. Matrikines zijn boodschappers van huidreparatie en herstructurering. Ze activeren de nieuwe aanmaak van extra cellulaire matrix moleculen.


Over Pascaud

Lees verder

Pascaud producten zijn cosmeceuticals die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

– Effectieve concentraties van cosmeceutische werkstoffen – Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid – Parfumvrij of alleen gebruik van allergeenvrij parfum – Eenvoudig in gebruik

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!