Acne creme bij Acne / puistjes | PCA Skin Acne Cream

Acne creme bij Acne / puistjes | PCA Skin Acne Cream

 37,50

De Acne Cream pakt effectief acne /puistjes aan

Deze actieve acne cream zorgt voor zuurstof in de poriën waardoor de propioni-bacterie wordt gedood. Hierdoor worden ontstekingen en de acne minder.
________________________________________________________________________

Voordelen

Vermindert acne /puistjes..

Vermindert ontstekingen in de huid.

Pakt effectief plaatselijk de acne aan.

Geschikt voor Acne bij de niet gevoelige huid en ontstekingsgevoelige huidtypes

Handig in gebruik i.v.m kleine tube

GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Acne creme bij Acne / puistjes | Gebruik PCA Skin Acne Cream

Na het reinigen de ontstekingen aanstippen met een dun laagje Acne Cream. Niet geschikt voor al geheel gebruik. Hierna de huid hydrateren en beschermen volgens advies van de behandelende huidspecialist.

Bekijk de video voor meer uitleg!


inhoud

Lees verder

Huidtype: Vette en Acne huid
Inhoud: 15 gram
Verpakking: Tube


Ingrediënten

Lees verder

Acne creme bij Acne / puistjes | Werkstoffen PCA Skin Acne Cream

Na het reinigen de ontstekingen aanstippen met een dun laagje Acne Cream. Niet geschikt voor al geheel gebruik. Hierna de huid hydrateren en beschermen volgens advies van de behandelende huidspecialist.

Bekijk de video voor meer uitleg!


Over PCA SKIN

Download

PCA Skin Brochure

Al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

Het merk PCA Skin:

Voor productontwikkeling is een essentiële rol weggelegd binnen het bedrijf. PCA skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA skin producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


Acne creme bij Acne / puistjes | PCA Skin Acne Cream wordt gratis bij je thuis bezorgd in Nederland

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Acne creme bij Acne / puistjes | PCA Skin Acne Cream ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

Andere suggesties…