Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier

Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier

 99,00

forlle’d Ac clear mattifier

Hyalogy AC Clear Mattifier biedt een langdurig mat effect en vormt een prachtige aanvulling op de dagelijkse verzorging van een vette en gecombineerde huid, die vatbaar is voor onzuiverheden, waardoor de huid de hele dag fris en mooi is. De emulsie biedt een perfecte basis onder make-up en fixeert huidverzorgingsproducten, die op het gezicht worden aangebracht. Tegelijkertijd houdt het de hydratatie van de huid in balans, normaliseert het de pH-waarde en de bacteriële microflora.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Speciaal voor de vette en gecombineerde huid

Geeft een langdurend mat effect

Vermindert onzuiverheden

Perfecte basis onder make-up

Normaliseert het de pH-waarde en de bacteriële microflora.

Hydrateert de huid

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Gecombineerde Huid Reinigen | Gebruik Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier

Ochtend en avond één pompje en verdelen over de huid na de reiniging en het serum.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Dit product is ontworpen om de huid te matteren en overtollige glans te verminderen.
 4. Matteert de huid: De AC Clear Mattifier helpt bij het verminderen van glans en het creëren van een matte finish op de huid.
 5. Langdurige werking: Het product biedt langdurige matte resultaten, waardoor de huid gedurende de dag minder glanst.
 6. Regulering van talgproductie: Het mattifiërende effect wordt bereikt door de talgproductie te reguleren, waardoor de huid minder vet wordt.
 7. Verzachtende werking: Het product heeft een verzachtende werking op de huid, waardoor roodheid en irritaties worden verminderd.
 8. Hydratatie: De AC Clear Mattifier biedt ook hydratatie aan de huid, waardoor de vochtbalans wordt hersteld en de huid gezond blijft.
 9. Geschikt voor de vette en glanzende huid: Het product is speciaal geschikt voor mensen met een vette en glanzende huid, die op zoek zijn naar een matte finish.
 10. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid mattifier aan op een gereinigde huid en verdeel gelijkmatig over het gezicht. Kan gebruikt worden als basis voor make-up of als een op zichzelf staand product.
 11. Inhoud: 30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Gecombineerde Huid Reinigen | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier

Matting: Vinyl dimethicone/Methicone silsesquioxane crosspolymer

Sebo-regulation and normalization of skin oil composition: Nordihydroguaiaretic acid, Oleanolic acid, 10-hydroxydecanoic acid

Keratoprotectors and control of indigenous skin microflora: Alpha-glucan oligosaccharide, Soluble proteoglycan, Salix alba (willow) bark extract

Regeneration of dermal matrix structure, hydration: Allantoin, Hydrolysed hyaluronic acid, Hydrolysed eggshell membrane, Hydrolysed conchiolin protein


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy AC Clear Mattifier ?  Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken