Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing

Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing

 72,50

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
forlle’d Clearance cleansing

Deze eerste stap reiniging is special ontwikkeld voor een huid, die blootstaat aan stress en luchtvervuiling. Het lost alle olieachtige substanties op zoals make-up en talg. De emulsie dringt diep in de poriën en maakt vanuit daar alle onzuiverheden los. Het product herstelt de hydrolipidemantel van de huid, die cruciaal is voor de preventie van bacteriële infecties. Dit product is geschikt voor alle huidtypen. Voor thuisgebruik is dit product geschikt, als eerste fase reiniger, voor een extra diepte reiniging. I.c.m de Re-purerance wash is dit de perfecte combi.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Extra diepte reiniging voor het gezicht

Perfecte combinatie met de Re-purerance wash

Lost alle olieachtige substanties op zoals make-up en talg

Vermindert onzuiverheden

Bevat natuurlijke ingrediënten

Hersteld de huidbarriere

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Olie Reiniger Gezicht | Gebruik Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing

Ochtend of Avond ( Vette huid mag beide) op een droge huid aanbrengen. Bij voorkeur hierna de Re-purerance Wash gebruiken en alles erna afspoelen


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Deze reiniger is ontworpen om de huid grondig te reinigen en onzuiverheden te verwijderen, waardoor de huid fris en schoon aanvoelt.
  4. Diepe reiniging: De reiniger dringt diep door in de poriën en verwijdert vuil, overtollig talg en make-up resten, waardoor de huid grondig gereinigd wordt.
  5. Verhelderende werking: De formule bevat ingrediënten die helpen om de huid te verhelderen en de teint te verbeteren.
  6. Verzachtende en kalmerende werking: De Clearance Cleansing heeft een verzachtende en kalmerende werking op de huid, waardoor irritatie en roodheid verminderd kunnen worden.
  7. Geschikt voor alle huidtypen: De reiniger is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
  8. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid van de reiniger aan op een vochtig gezicht en masseer zachtjes in cirkelvormige bewegingen. Spoel grondig af met water.
  9. Inhoud:  100 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Olie Reiniger Gezicht | werkstoffen Forlle’d Hyalogy Clearance Cleansing

Squalane, low-molecular hyaluronic acid, hydrolyzed egg-shell membrane, hydrolyzed pearl protein – conchiolin

Forlle’d is pionier in intelligente huidverbetering op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek delivery system op basis van de nobelprijs winnende nanotechnologie. De producten van Forlle’d zijn ontwikkeld en vervaardigd in Japan met behulp van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.


Forlle’d Brochure

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze olie reiniger gezicht of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken