Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack

Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack

 89,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
forlle’d hyalogy sparkling gel pack

Voor een huid die overmatig wordt blootgesteld aan luchtvervuiling Dit boost masker gezicht is geschikt voor een vale huid, grove poriën en hyperkeratose. Het verbetert het celmetabolisme, activeert de microcirculatie, verbetert de weefselademhaling, bevordert ontgifting en heeft een liftend effect. Voor een heldere, egale en frisse uitstraling.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Verbetert het celmetabolisme

Activeert de microcirculatie

Verbetert de weefselademhaling

Bevordert ontgifting

Geschikt voor alle huidtypen

Geeft een liftend effect

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Boost Masker Gezicht | Gebruik Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack

Dit masker kan één keer per week aanbrengen op een schoon gereinigde huid. 20 Minuten laten inwerken en hierna afspoelen met water.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van het Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Dit masker is bedoeld voor het diep reinigen en revitaliseren van de huid.
 4. Diepe reiniging: Het Sparkling Gel Pack reinigt grondig de poriën en verwijdert vuil, overtollige olie en onzuiverheden.
 5. Revitalisatie: Het product helpt de huid te revitaliseren en een frisse, stralende teint te bevorderen.
 6. Verfijnt de huidtextuur: Het gel pack helpt bij het verfijnen van de huidtextuur, waardoor deze gladder en egaler wordt.
 7. Hydratatie: Het product biedt ook hydratatie aan de huid, waardoor de vochtbalans wordt hersteld en de huid gehydrateerd blijft.
 8. Verzachtende werking: Het Sparkling Gel Pack heeft een verzachtende werking op de huid, waardoor irritaties en roodheid worden verminderd.
 9. Geschikt voor alle huidtypen: Het gel pack is geschikt voor alle huidtypen en kan worden gebruikt om de huidconditie te verbeteren.
 10. Gebruiksvriendelijk: Breng een geschikte hoeveelheid gel pack aan op een gereinigde huid en laat het enkele minuten inwerken. Spoel vervolgens af met water. Gebruik het product één tot twee keer per week.
 11. Inhoud: 5 stuks

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van het Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack te raadplegen


Ingrediënten

Lees verder

Boost Masker Gezicht | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack

Methyl perfluoroisobutyl ether

Methyl perfluorobutil ether

Sodium bicarbonate

Hydrrolyzed collagen

Hydrolyzed hyaluronic acid

Hydrolized elastin

Trehalose, glucose

Fructose

Bacillus/ royal jelly/ soybean ferment filtrate extract

Hydrolyzed egg shell membrane

Hydrolyzed conchiolin protein

Tocopherol

Silica amino acids complex

Hydrolyzed prunus domestica

Ipotassium glycyrrhizate

Alpha arbutin


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy Sparkling Gel Pack ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken