Forlle’d Hyalogy Remover for point Make-up

Forlle’d Hyalogy Remover for point Make-up

 89,00

forlle’d Remover For point make up

Deze oogreiniging is speciaal ontwikkeld om waterproof make-up op een zachte manier te verwijderen. De formule is gebaseerd op plantenextracten en natuurlijke oliën, die make-up oplossen zonder de beschermlaag van de huid aan te tasten. Naast een milde reiniging zorgt dit product ook voor het verbeteren van de bloedcirculatie en is het anti-allergeen.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Speciaal voor de ogen

Geeft een schoongevoel

Is anti-allergeen

Verbetert de bloedcirculatie

Bevat plantenextracten en natuurlijke oliën

Waterproof

 

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Make up Remover | Gebruik Forlle’d Hyalogy Remover for point Make-up

‘s avond na de reiniging kan je de remover gebruiken om de laatste make-up resten te verwijderen


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy Remover for Point Make-up:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Remover for Point Make-up
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Deze make-up remover is speciaal ontworpen om hardnekkige make-up, zoals oogmake-up en lipmake-up, effectief te verwijderen.
  4. Verwijdert hardnekkige make-up: De remover is geformuleerd om waterdichte en langhoudende make-up grondig te verwijderen zonder de huid te irriteren.
  5. Delicate formule: De remover heeft een milde en delicate formule die geschikt is voor de gevoelige huid rondom de ogen en lippen.
  6. Efficiënte reiniging: Het product verwijdert make-up zonder hard te wrijven, waardoor de huid niet wordt belast.
  7. Verzachtende en hydraterende werking: De remover bevat ingrediënten die de huid verzachten en hydrateren tijdens het reinigingsproces.
  8. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid van de remover aan op een wattenschijfje en dep voorzichtig op de make-up om het te verwijderen.
  9. Inhoud:  150 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy Remover for Point Make-up te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Make up Remover | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Remover for point Make-up

isohexadecane, oligopeptides-1, extracts of leopard flower, camomile, Chinese camellia, saxifrage stolonifera, soy oil.

De producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur en verbeteren het hydratatieniveau. Ook werken de producten ontgiftend, versterken het immuunsysteem en beschermen de huid tegen vrije radicalen met als resultaat: vermindering van rimpels en versteviging van de huid mét blijvende resultaten op de langere termijn.

Forlle’d is pionier in intelligente huidverbetering op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een uniek delivery system op basis van de nobelprijs winnende nanotechnologie. De producten van Forlle’d zijn ontwikkeld en vervaardigd in Japan met behulp van de nieuwste wetenschappelijke ontdekkingen. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


De Forlle’d Hyalogy Remover for point Make-up wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy Remover for point Make-up ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken