Milde Peeling | Forlle’d Hyalogy P-Effect Peeling Lotion

Milde Peeling | Forlle’d Hyalogy P-Effect Peeling Lotion

 109,00

forlle’d P-effect Peeling Lotion

Deze speciale milde peeling lotion zorgt voor een  exfoliërende werking door een combinatie van melkzuurbacteriën, melkzuur en appelzuur. De lotion activeert het celmetabolisme om de huid te versterken en te beschermen. Dit product is geschikt voor dagelijks gebruik, zelfs voor de gevoelige huid.

________________________________________________________________________

Jouw  voordelen

Milde peeling/exfoliant

Versterkt en beschermt de huid

Mag dagelijks worden gebruikt

Ook geschikt voor een gevoelige huid

Geeft een schoon gevoel

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Milde Peeling | Gebruik Forlle’d Hyalogy P-Effect Peeling Lotion

Giet een kleine hoeveelheid (ongeveer 1-2 ml) in je hand. Verdeel gelijkmatig over het gezicht . Laat het 5–7 minuten inwerken voordat je het volgende product aanbrengt. De peeling hoeft niet te worden afgespoeld.


inhoud

Lees verder

100 ML


Ingrediënten

Lees verder

Milde Peeling | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy P-Effect Peeling Lotion

Glycolic acid

Lactic acid

Malic acid

Acidofilus bacterial filtrate.


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken