Parfums de Marly Valaya | 75ML

Artikelnummer: 128142
Categorieën: , .

Parfums de Marly Valaya | 75ML

 260,00

Parfums de Marly Valaya

Betreed de betoverende wereld van Parfum de Marly Valaya, een meesterwerk gecreëerd door Julien Sprecher. Dit elegante bloemig-muskus-bosachtige parfum omhult je met een stralend aura en een ongrijpbare zachtheid, waardoor een uniek spel van codes, materialen en subtiele contrasten ontstaat.

Ontdek de geurnoten van Valaya:

  • Topnoten: Witte Perzik, Bergamot, Manderijn
  • Hartnoten: Oranjebloesem, Lelietje-van-dalen, Vetiver, Petalia
  • Basisnoten: Muskus, Vanille, Ambroxan, Akigalahout

Valaya is een evocatie van de huid gestreeld door een sluier van katoen, waar frisse topnoten van bergamot, mandarijn en zoete witte perzik je zintuigen prikkelen. Deze verleidelijke geur ontvouwt zich vervolgens met hartnoten van oranjebloesem, lelietje-van-dalen, vetiver en petalia, die een betoverende en sensuele sfeer creëren. De geur rust uiteindelijk op een warme basis van muskus, vanille, ambroxan en akigalahout, waardoor een blijvende indruk achterblijft.

Laat je betoveren door de onweerstaanbare charme van Parfum de Marly Valaya en ontdek een wereld van verfijning en sensualiteit. Verrijk je dagelijkse routine met deze exclusieve geur en omhul jezelf met een aura van tijdloze elegantie. Bestel nu en laat je verleiden door de magie van Valaya!