Simone Andreoli Silver Marble | Eau de Parfum 100ML

Simone Andreoli Silver Marble | Eau de Parfum 100ML

 185,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Simone Andreoli Silver Marble

Ontdek de verkwikkende geur van Simone Andreoli’s Silver Marble Eau de Parfum, een uitnodiging tot verfrissing en moderniteit. Geïnspireerd door het ongerepte landschap van Noorwegen, belichaamt deze geur een unieke combinatie van ijskoude verfrissing en tijdloze elegantie. Hier is een gedetailleerde blik op wat Silver Marble te bieden heeft:

  • Frisse Inspiratie: Gevangen in de geur van Silver Marble is de koelte van ijs en marmer, waardoor een gevoel van helderheid en helderheid ontstaat. Deze inspiratiebron neemt je mee naar de ruige schoonheid van Noorwegen, waar frisse, minerale lucht vermengd wordt met de warmte van hout.
  • Innovatieve Moleculaire Noten: Verrijkt met vernieuwende moleculaire geurnoten, biedt Silver Marble een frisse, schone en moderne geursensatie. Deze geurnoten tillen de compositie naar een hoger niveau en zorgen voor een unieke en eigentijdse geurervaring.
  • Krachtige en Elegante Samenstelling: Met zijn topnoten van ijskristallen, hartnoten van moleculen en een basis van hout, straalt Silver Marble kracht en elegantie uit. Het balanceert moeiteloos tussen frisheid en diepte, waardoor een onvergetelijke indruk achterblijft.

Stap in de wereld van Silver Marble en ervaar de krachtige verkwikking van deze unieke geur. Perfect voor wie op zoek is naar een moderne en elegante geurervaring die de zintuigen verfrist en betovert.