Foundation voor het Gezicht | Pascaud Cover Cream

Foundation voor het Gezicht | Pascaud Cover Cream

 43,65

Foundation voor het gezicht

Natuurlijk camoufleren van pigmentvlekken en roodheid in combinatie mét hoge zonbescherming. Ook te gebruiken i.c.m je dagcreme met UV bescherming of als persoonlijk afgestemde foundation. Ook zeer geschikt voor het camoufleren van spataderen en rode vlekken zoals wijnvlekken. Advies: de speciaal afgestemde Finishing Dust laat uw Covercream de hele dag op zijn plaats zitten.

________________________________________________________________________
Jouw voordelen

Perfecte dekking afhankelijk van gebruik
– Als camouflage (lokaal gebruik)
– Als foundation (totaal gelaat)
– Als getinte crème (mengen met dagcrème)

Bevat essentiële zonbescherming (titanium dioxide)

Waterproof

In 10 tinten verkrijgbaar.

 

 

Kleuren

Coffee, Apricot, Brown, Dark Tan, Latte, Natural Tan, Sunkissed, Caramel, Peach, Tan

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Foundation voor het Gezicht | Gebruik Pascaud Cover Cream

Breng een dun laagje aan met een make-up sponsje of vingertoppen en verdeel het om een natuurlijk effect te krijgen. Fixeer met de Finishing Dust en herhaal de stappen voor nog meer dekking. Of meng een beetje Cover Cream met uw dagcrème voor een “getinte dagcrème” effect.


inhoud

Lees verder

10 gram


Ingrediënten

Lees verder

Foundation voor het Gezicht |  Werkstoffen Pascaud Cover Cream

Titanium Dioxide (Cl77891), Paraffinum Liquidum, Aqua, Petrolatum, Lanolin Alcohol, Alcohol Styrax Benzoin, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Propylparaben


pascaud Brochure

Download Brochure

Pascaud Brochure

De Producten

Wat  uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat Beauté bereikbaar wil én kan maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt. Dit noemen we de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

OUTSIDE IN BEAUTY

Schoonheid van buiten naar binnen. Pascaud stimuleert dit met hun beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

INSIDE OUT BEAUTY

Schoonheid van binnen naar buiten. Het merk bevordert dit met hun natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden.

ZEN BEAUTY

Schoonheid van inzicht. Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt integreert Pascaud in hun behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat ze 100% achter hun methodes en producten staan. Omdat het Pascaud’s missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de foundation voor het gezicht of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken