Collastim | Pascaud

Collastim | Pascaud

 20,75

Bevordert de collageen aanmaak

Glucosamine komt van nature in het lichaam voor. Glucosamine is een zogenaamd aminosuiker dat als bouwsteen dient voor belangrijke stoffen in het menselijk lichaam (bijvoorbeeld collageen en hyaluronzuur). Deze stoffen op hun beurt zijn essentieel voor de opbouw en onderhoud van kraakbeen, bot, gewrichtskapsel, pezen en andere ‘bindweefsels’ en voor het in stand houden van de gewrichtsvloeistof.

________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

 GRATIS snelle bezorging binnen 1 a 2 dagen

GRATIS samples

Stel je vraag aan een huidprofessional

Cadeautje? Laat het voor je inpakken en bezorgen

Collastim Pascaud

Collastim

Glucosamine komt van nature in het lichaam voor. Glucosamine is een zogenaamd aminosuiker dat als bouwsteen dient voor belangrijke stoffen in het menselijk lichaam (bijvoorbeeld collageen en hyaluronzuur). Deze stoffen op hun beurt zijn essentieel voor de opbouw en onderhoud van kraakbeen, bot, gewrichtskapsel, pezen en andere ‘bindweefsels’ en voor het in stand houden van de gewrichtsvloeistof. Vooral die ‘ andere bindweefsel’ opbouw is uiterst interessant ter ondersteuning van bijvoorbeeld anti-rimpel behandeling. Tevens gaat het ontstekingen tegen en werkt het sterk wondgenezend. Daarom is het ook zeer geschikt voor toepassing na bijvoorbeeld cosmetische operaties/ingrepen.

Voordelen…

Stimuleert de aanmaak van collageen i.c.m vitamine C&C

Zorgt voor de opbouw en onderhoud van kraakbeen,bot,gewrichtskapsel,pezen en andere bindweefsels

100% zuivere voedingsupplementen

Geschikt voor ieder huidtype

Bevordert de aanmaak van hyaluronzuur

Ideaal i.c.m de venus collageen plus behandeling tegen verslapping

Bij de maaltijd met een glas water. Gedurende minimaal drie maanden, geen maximum. Hoe langer men Collastim neemt, hoe meer tijd het bindweefsel heeft zich te herstellen. Gedurende enkele maanden Collastim innemen geeft het beste zichtbaar en tastbaar resultaat.

Huidbehoefte: Bij huidverslapping
Huidtype: Alle huidtypen
Inhoud: 30 tabletten
Verpakking: doosje
Actieve ingrediënten:

Één tablet bevat: D-Glucosamine sulfate 995 mg – calcium phosphate (filler) – cellulose (filler) – silicium dioxide (anti-caking agent) – magnesium stearate (lubricant).

PASCAUD

Pascaud producten zijn cosmeceuticals die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen.
De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

– Effectieve concentraties van cosmeceutische werkstoffen
– Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid
– Parfumvrij of alleen gebruik van allergeenvrij parfum
– Eenvoudig in gebruik

Pascaud

Facebook Comments