Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion

Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion

 89,00

Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion

Dit product verfrist, verzacht en hydrateert de huid. Daarnaast normaliseert het de microflora en ph-balans. Het reguleert de talgproductie en werkt mild peelend. Deze lotion bij acne verbetert het opnamevermogen van de huid en is geschikt voor dagelijks gebruik.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Speciaal voor de vette en gecombineerde huid

Verfrist, verzacht en hydrateert

Reguleert de talgproductie

Normaliseert de microflora en ph-balans

Bevat natuurlijke ingrediënten

Geschikt voor dagelijks gebruik

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Lotion bij Acne | Gebruik Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion

Ochtend en avond één pompje gebruiken en met deppende bewegingen over de huid verdelen. Wordt de huid wat trekkerig dan naar één keer per dag gebruik gaan.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Deze lotion is speciaal ontwikkeld voor de huid die gevoelig is voor acne en onzuiverheden. Het helpt bij het zuiveren, kalmeren en balanceren van de huid.
 4. Acnebestrijding: De AC Clear Lotion is geformuleerd om acne en ontstekingen in de huid bij Rosacea te verminderen en de vorming van puistjes en mee-eters tegen te gaan.
 5. Kalmerende werking: Het product heeft een kalmerend effect op de huid, waardoor roodheid en irritatie verminderd kunnen worden.
 6. Balanceren van talgproductie: De lotion helpt de talgproductie in evenwicht te brengen, waardoor de huid minder vet wordt en minder vatbaar is voor acne.
 7. Verzachtende ingrediënten: Het bevat verzachtende ingrediënten die de huid helpen te kalmeren en te verzachten.
 8. Verfijnen van poriën: De AC Clear Lotion kan helpen bij het verkleinen en verfijnen van de poriën, waardoor de huid gladder en egaler wordt.
 9. Geschikt voor gevoelige huid: De lotion is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid, maar kan ook gebruikt worden door mensen met een vette of onzuivere huid. En bij Rosacea.
 10. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid lotion aan op een gereinigde huid met een wattenschijfje of dep het zachtjes in de huid met de vingers. Kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden gebruikt.
 11. Inhoud: 120 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Lotion bij Acne | werkstoffen Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion

Hydration and regeneration of dermal matrix structure: Allantoin,  Hydrolyzed hyaluronic acid, Hydrolysed eggshell membrane, Hydrolyzed conchiolin protein, Amino acids and micro elements

Sebo-regulation and normalization of skin oil composition: 10-hydroxydecanoic acid,  Oleanolic acid, Nordihydroguaiaretic acid

Keratoprotectors and control of indigenous skin microf: Alpha-glucan oligosaccharide, Soluble proteoglycan

Antioxidants, anti-inflammatory and microcirculation improving agents: Superoxide dismutase, Centella asiatica extract, Polygonum cuspidatum root extract, Scutellaria baicalensis root extract, Glycyrrhiza glabra (licorice) root extract camellia sinensis leaf extract, Chamomilla recutita (matricaria) flower extract, Rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, Salix alba (willow) bark extract


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Het Merk

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


De Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion word  gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy AC Clear Lotion ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken