Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion

Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion

 165,00

forlle’d P-effect Basing Emulsion

Deze luchtige dagcreme zorgt voor een optimale vochtbalans en verzorgt de huid. De laagmoleculaire formule met lipide rijke ingrediënten garandeert een snel herstel van de hydrolipide laag van de huid. Dit product is niet comedogeen en is perfect als dag- en nachtcrème en als basis voor make-up

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Luchtige emulsie met comfort

Geeft geen glans

Special bij een vochtarme huid

Verbetert de vet/vochtbalans in de huid

Bevat plantenextracten en natuurlijke oliën

Goede basis voor make-up

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Luchtige Dagcreme | Gebruik Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion

Ochtend en avond aanbrengen na reiniging en na serum of oogcreme


Specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Deze emulsie is ontworpen om de huid te hydrateren, te beschermen en te dienen als basis voor make-up.
 4. Hydratatie: De P-effect Basing Emulsion biedt intensieve hydratatie aan de huid, waardoor deze gehydrateerd en soepel blijft gedurende de dag.
 5. Bescherming: De emulsie vormt een beschermende barrière op de huid, die helpt bij het verminderen van vochtverlies en het beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
 6. Make-upbasis: De formule dient als een ideale basis voor make-up, waardoor make-up langer blijft zitten en gelijkmatiger kan worden aangebracht.
 7. Verhelderende werking: De emulsie kan helpen bij het verhelderen van de teint en het verminderen van onregelmatigheden.
 8. Lichtgewicht textuur: De P-effect Basing Emulsion heeft een lichte en zijdezachte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen zonder een vettig gevoel achter te laten.
 9. Geschikt voor alle huidtypen: De emulsie is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid.
 10. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid emulsie aan op een gereinigd gezicht en verdeel gelijkmatig. Kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden gebruikt.
 11. Inhoud: 100 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Luchtige Dagcreme | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion

Nano and low molecular Hyaluronic acid

Pearl protein

Eggshell membrane protein

Ionized minerals

Amino acids

Wild Thyme extract

Asian Ginseng extract

Marjoram leaf extract

Squalane


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Forlle’d

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion word  gratis verzonden.

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy P-effect Basing Emulsion ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken