Forlle’d Hyalogy P-effect Essence

Forlle’d Hyalogy P-effect Essence

 259,00

forlle’d p-effect essence serum

Een multifunctioneel hyaluronzuur serum met een langdurig hydraterend en stimulerend effect. Laagmoleculair geïoniseerd hyaluronzuur is de basis van dit product. Het dringt door het basale membraan heen en reguleert het vochtgehalte in de diepere huidlagen terwijl het de collageen- en elastineproductie stimuleert. P-effect Essence normaliseert de pH-waarde en verbetert de kwaliteit van de huid. Dit serum is geschikt voor alle huidtypen en alle leeftijd

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Landurig hydraterend en stimulerend effect

Verbetert de kwaliteit van de huid

Stimuleert collageen en elastine

Nobelprijs winnende techniek

Geschikt voor alle huidtypen

Resultaten meetbaar naar 3 maanden

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Hyaluronzuur Serum | Gebruik Forlle’d Hyalogy P-effect Essence

Ochtend en Avond na de reiniging een kleine hoeveelheid aanbrengen op een droge huid .


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy P-effect Essence:

  1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy P-effect Essence
  2. Merk: Forlle’d Hyalogy
  3. Doel: Dit product is ontworpen om de huid te voeden, te hydrateren en te revitaliseren.
  4. Voeding en hydratatie: De P-effect Essence biedt diepe voeding en hydratatie aan de huid, waardoor de huid soepel en gehydrateerd blijft. Op basis van nano hyaluronzuur.
  5. Verjonging en revitalisatie: Het product helpt bij het verjongen en revitaliseren van de huid, waardoor een jeugdiger uitziende teint wordt bevorderd.
  6. Verzachtende werking: De essence heeft een verzachtende werking op de huid, waardoor roodheid, irritaties en ontstekingen licht worden verminderd.
  7. Antioxidante werking: De P-effect Essence bevat antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en vroegtijdige veroudering helpen voorkomen.
  8. Geschikt voor alle huidtypen: De essence is geschikt voor alle huidtypen en kan dagelijks worden gebruikt als onderdeel van de huidverzorgingsroutine.
  9. Gebruiksvriendelijk: Breng een geschikte hoeveelheid essence aan op een gereinigde huid en masseer zachtjes in. Gebruik het product zowel ‘s ochtends als ‘s avonds.
  10. Inhoud: 30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy P-effect Essence te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Hyaluronzuur Serum | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy P-effect Essence

Hyalogy

Sodium Hyauronate

Hydrolyzed egg shell membrane

Hydrolyzed pearl protein

Ionized minerals (Ca, Zn, Mg)

Amino acids


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy P-effect Essence wordt gratis bezorgd

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Forlle’d Hyalogy P-effect Essence ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken