PCA Skin Pigment Bar | Vermindert Pigmentvlekken

PCA Skin Pigment Bar | Vermindert Pigmentvlekken

 55,00

De reiniging die pigmentvlekken in het gezicht vermindert

De combinatie van PCA skin pigment bar met  kojic acid en azelaic acid bestrijdt huidveroudering en bestrijdt hyperpigmentatie met een egale en heldere huidskleur als resultaat.

________________________________________________________________________

Voordelen

Pigmentvlekken in het gezicht..

Vermindert grove poriën..

Verwijdert dode huidcellen en onzuiverheden..

Geschikt voor alle huidtypes en huidcondities & dit product bevat hoge concentraties werkstoffen

GRATIS verzending
 
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Gebruik PCA Skin Pigment Bar

Het bijbehorende sponsje bevochtigen en het product op laten schuimen. Gezicht en hals reinigen met het schuim. Eventueel 2 minuten in laten werken indien het product als masker wordt ingezet. Vervolgens afspoelen met lauwwarm water en de huid droogdeppen met een handdoek. Hierna de huid corrigeren, hydrateren en beschermen volgens advies van de behandelende huidspecialist. Belangrijk: het sponsje niet in de pot bewaren.


inhoud

Lees verder

Huidbehoefte: Zuivere huid Inhoud: 90 gram Verpakking: pot


Ingrediënten

Lees verder

Belangrijke werkstoffen PCA Skin Pigment Bar

  1. Azelaic Acid : een melanogogenesis vernietiger die de tyrosinase productie onderdrukt en slecht functionerende melanocyten vernietigt zonder omringende cellen te beschadigen. Dit vermindert hyperpigmentatie. Azelaic acid is bijzonder actief bij het zuiveren van ontstekingen door de anti-bacteriële werking en de toegevoegde waarde van het bestrijden van post inflammatoire hyperpigmentatie.
  2. Kojic Acid: een anti-bacteriële werkstof en melanogenesis vernietiger. Het is in staat om koper uit de buurt van tyrosinaise te houden en vermindert de hoeveelheid melanosomen en dendrieten. Het is hoogst effectief bij het verminderen van hyperpigmentatie.
  3. Niacinamide: een vorm van vitamine B (B#), werkzaam tegen acne zonder dat de huid overdreven actief reageert, wat normaal gesproken wel gebeurt bij niacine. Superieure anti-oxidant

Over pca skin

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!