Pigmentvlekken Gezicht Verminderen | Pascaud Code T Serum

Pigmentvlekken Gezicht Verminderen | Pascaud Code T Serum

 110,45

Verminder pigmentvlekken met het code t serum 

Het Pascaud Code T serum is het perfecte voor een huid die gevoelig is voor de ontwikkeling van pigmentverstoringen. Vitamine B3 heeft een bewezen effect bij het verminderen van pigmentvlekken en melasma. Onderzoek laat zien dat 4% niacinamide even goed werkt als de medicinale creme hydroquine. De werking wordt verstekt door de toevoeging van Idian gooseberry; een ingrediënt met verlichtende eigenschappen

________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

Vermindert pigmentvlekken

Egaliserend

Verhelderd bij pigmentvlekken

Ontstekingsremmend

Mag worden gebruikt bij rosacea

Bevat natuurlijke ingrediënten

GRATIS verzending 
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Pigmentvlekken Gezicht Verminderen | Gebruik Pascaud Code T Serum

Enkele druppels Code T serum op de schone huid van gezicht, hals en decolleté aanbrengen. Daarna mag een crème aangebracht worden.


inhoud

Lees verder

30 ML


Ingrediënten

Lees verder

Pigmentvlekken Gezicht Verminderen | Werkstoffen Pascaud Code T Serum

Belangrijkste werkstoffen

  • Niacinamide = vitamin B3, heeft een bewezen effect bij het verminderen van pigmentvlekken en melasma. Onderzoek laat zien dat 4% niacinamide even goed werkt als de medicinale crème hydroquinone.
  • Phyllanthus Emblica Fruit Extract = ook wel Indian gooseberry genoemd. Skinlightening eigenschappen

Ingrediënten
Aqua, Pentylene Glycol, Coco-Caprylate, Niacinamide, Phyllanthus Emblica Fruit Extract,Lecithin, Sodium Polyacrylate, Methyl Dihydroxybenzoate, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Parfum, Sodium Hyaluronate


Pascaud Brochure

Download Brochure

Pascaud Brochure 2022

DE PRODUCTEN

Wat Pascaud uniek maakt is de totale innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord. Schoonheid is iets wat wij bereikbaar wil én kan maken voor iedereen. Omdat natuurlijke schoonheid van binnen en van buiten komt. Hoe meer je in balans bent, hoe meer je straalt. En als je goed voor je huid zorgt, voel je je vanzelf beter. Zo heeft gezonde voeding veel invloed op je uiterlijk, maar ook op hoe je je voelt.  Dit is de Beauty Triangle: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

OUTSIDE IN BEAUTY

Schoonheid van buiten naar binnen. Dit wordt gestimuleerd met  beautybehandelingen en krachtige verzorgingsproducten, cosmeceuticals. Cosmeceuticals zijn producten die qua werkzaamheid tussen cosmetica en farmaceutica in zitten.

INSIDE OUT BEAUTY

Schoonheid van binnen naar buiten. Het merk Pascaud bevordert dit met hun natuurzuivere voedingssupplementen, nutriceuticals, en reinigingskuren. Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van natuurzuivere kwaliteit. Het spreekt voor zich dat je zelf door gezonde voeding je schoonheid van binnen naar buiten kunt beïnvloeden.

ZEN BEAUTY

Schoonheid van inzicht. Dit bereik je door positief te denken, je leven zinvol in te richten, de dingen te doen die jou gelukkig maken. Daar horen je bewust zijn van wat je doet en bewust keuzes maken ook bij. Dat uitgangspunt integreert Pascaud in hun behandelingen. Zen Beauty betekent voor Pascaud ook dat ze 100% achter hun methodes en producten staan. Omdat het Pascaud’s missie is om schoonheid voor iedereen bereikbaar te maken.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over pigmentvlekken gezicht verminderen? of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken