Ooggel tegen Wallen | PCA Skin Ideal Complex Eye Gel

Ooggel tegen Wallen | PCA Skin Ideal Complex Eye Gel

 119,00

De krachtpatser bij vochtwallen en donkere kringen

Het werkt op basis van zes verschillende peptiden die rimpels opvullen, vochtwallen verminderen en mimische contracties verminderen voor een zogemnaamde Botox-like effect. Eén van deze peptiden, myristoyl nonapeptide-3 werkt vergelijkbaar als retinol, maar dan zonder irritatie.
________________________________________________________________________

Voordelen

Vermindert donkere kringen

Vermindert verslapping op de bovenoogleden.

Vermindert rimpels rondom de ogen.

Vermindert vochtophopingen

 

GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Ooggel tegen Wallen | Gebruik PCA Skin Ideal Complex Eye Gel

Na het reinigen en het aanbrengen van PCA SKIN serums, 2 maal dagelijks een kleine hoeveelheid rondom het ooggebied inkloppen, vervolgens de juiste SPF overdag, of nachtcrème aanbrengen.

Bekijk de video voor een uitleg over dit product!


inhoud

Lees verder

Huidtype: Ieder huidtype
Inhoud: 15 ml
Verpakking: Tube


Ingrediënten

Lees verder

Ooggel tegen Wallen | Werkstoffen PCA Skin Ideal Complex Eye Gel

Palmitoyl tripeptide-38 : vermindert rimpeltjes door een botox-like effect.

Myristoyl nonapeptide-3 : vergelijkbare werking als Retinol, zonder irritatie, maakt rimpeltjes gladder en vermindert huidoneffenheden.

Sinaasappel stamcellen: versterkt de huidstructuur en compactheid van de huid. Werkt liftend op de huid.


PCA SKIN brochure

download

PCA Skin Brochure

Het merk PCA Skin:

Voor productontwikkeling is een essentiële rol weggelegd binnen het bedrijf. PCA skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA skin producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


Ooggel tegen Wallen | PCA Skin Ideal Complex Eye Gel wordt gratis thuis bezorgd in Nederland

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Ooggel tegen Wallen  PCA Skin Ideal Complex Eye Gel ? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

Andere suggesties…