Pascaud Salicylic Exfoliator | Peeling bij Grove Poriën

Pascaud Salicylic Exfoliator | Peeling bij Grove Poriën

 56,55

Een diep reinigende scrubgel die grove poriën aanpakt

De salicylic exfoliator is een krachtige diepte reiniging met 2% salicylzuur. Dit zuur lost overtollige vetten op in de huid, waardoor onzuiverheden en verstoppingen worden opgelost. De scrubdeeltjes zorgen tevens voor het gemakkelijk verwijderen van dode huidcellen. Met de salicylic exfoliator creëer je een gladde, zuivere huid met een fijnere huidstructuur.

________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

De huid wordt tot diep in de poriën gereinigd

Verfijnt de huidstructuur

Verfrist de teint

Verminderd een vette huid en acne

Bevat 2% salicylzuur

Niet geschikt bij een droge huid

Altijd GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Een kleine hoeveelheid op de gezichtshuid aanbrengen en met vochtige vingers stevig inmasseren. Je kan eventueel de Salicylic Exfoliator enkele minuten in laten werken om de salicylzuur optimaal te laten werken.( Niet meer dan 4 minuten) Daarna goed afspoelen.

Droge/ gevoelige huid: 1x per week
Normale huid: 2x per week
Vette/ onzuivere huid: dagelijks


inhoud

Lees verder

“Huidtype: Vette en grauwe, rokers en acne huid
Inhoud: 75 ml
Verpakking: Tube


Ingrediënten

Lees verder

BHA (salicylzuur 2%) : het maximale percentage voor thuisgebruik
Scrubkorreltjes: die ervoor zorgen dat de huid mooi glad wordt.
Jojoba korreltje : die op de huid oplossen en de huid verzorgen”


Over Pascaud

Lees verder

Pascaud producten zijn cosmeceuticals die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

– Effectieve concentraties van cosmeceutische werkstoffen – Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid – Parfumvrij of alleen gebruik van allergeenvrij parfum – Eenvoudig in gebruik

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!