Forlle’d Hyalogy Platinum Essence

Forlle’d Hyalogy Platinum Essence

 145,00

forlle’d platinum essence serum

Dit product is een uitmuntend anti-oxidant, een verhelderend en zuiverend serum op basis van laagmoleculair platinum en hyaluronzuur. Dit serum werkt verstevigend, vermindert rimpels en werkt verhelderend op hyperpigmentatie. Omdat platinum een ontstekingsremmende werking heeft, is dit product ook geschikt voor een vette onzuivere huid.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Als je voor het beste wilt gaan op anti-aging gebied

Uitmuntende anti-oxidant

Verstevigend

Vermindert rimpels

Verhelderd pigmentvlekken

Ontstekingsremmende werking

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Anti Oxidant Serum | Gebruik Forlle’d Hyalogy Platinum Essence

Ochtend en Avond een kleine hoeveelheid verdelen over het gezicht. Een serum breng je aan na de reiniging aan op een droge huid.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van de Forlle’d Hyalogy Platinum Essence:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy Platinum Essence
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Deze essence is ontworpen om de huid te verstevigen, te hydrateren en de tekenen van veroudering tegen te gaan.
 4. Versteviging: De Platinum Essence helpt de huid te verstevigen en de elasticiteit te verbeteren, waardoor een jeugdiger uitziende huid wordt bevorderd.
 5. Hydratatie: De essence biedt diepe hydratatie aan de huid, waardoor deze gehydrateerd en soepel blijft.
 6. Anti-aging eigenschappen: De formule bevat krachtige anti-aging ingrediënten die helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering.
 7. Huidvernieuwing: De Platinum Essence stimuleert de natuurlijke huidvernieuwing en helpt de huidtextuur te verbeteren.
 8. Lichtgewicht textuur: De essence heeft een lichte en zijdezachte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen zonder een plakkerig gevoel achter te laten.
 9. Geschikt voor alle huidtypen: De Platinum Essence is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de rijpere huid.
 10. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid essence aan op een gereinigd gezicht en masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen. Kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden gebruikt.
 11. Inhoud: 30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van de Forlle’d Hyalogy Platinum Essence te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Anti Oxidant Serum | Werkstoffen Forlle’d Hyalogy Platinum Essence

Platinum powder

Arbutin

Hydrolyzed plum extract

Chlorella

Nano and low molecular Hyaluronic acid

Hydrolyzed egg shell mambrane

Hydrolyzed pearl protein

Chlorella

Kudzu root

Aloe barbadensis extract

Licorice root

Ceramides – 3

Vit E

Amino acids

Ionized minerals (Ca, Zn, Mg)


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Forlle’d Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Forlle’d Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Forlle’d

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING


De Forlle’d Hyalogy Platinum Essence word  gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over het Forlle’d Hyalogy Platinum Essence ? Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken