Forlle’d Hyalogy A Serum

Forlle’d Hyalogy A Serum

 249,00

Forlle’d Hyalogy A Serum

Een lifting serum op basis van nanotechnologie, dat de huid nieuw leven inblaast en een verstevigend en liftend effect heeft. Peptiden stimuleren de fibroblasten waardoor de aanmaak van collageen en elastine worden gestimuleerd. Dagelijks gebruik van dit serum zorgt voor een verbeterde elasticiteit en een liftend effect. Hyalogy a is geschikt voor alle huidtypen. Over het algemeen wordt het serum geadviseerd voor de verslapte, dunne en droge huid.

________________________________________________________________________

Jouw voordelen

Verstevigend en liftend effect

Bevat peptide

Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine

Verbetert de elasticiteit

Geschikt voor alle huidtypen

Speciaal gericht op de verslapte, dunne en droge huid

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Gebruik Forlle’d Hyalogy A Serum | Lifting Serum

Ochtend en Avond op een gereinigde huid een kleine hoeveelheid aanbrengen. Hierna kan een dag of nachtcréme worden aangebracht.


specificaties

Lees verder

Hier zijn de specificaties van het Forlle’d Hyalogy A Serum:

 1. Productnaam: Forlle’d Hyalogy A Serum
 2. Merk: Forlle’d Hyalogy
 3. Doel: Dit serum is ontworpen om de huid te vernieuwen, te revitaliseren en de tekenen van veroudering te verminderen.
 4. Huidvernieuwing: Het A Serum stimuleert de celvernieuwing en helpt de huidtextuur te verbeteren.
 5. Revitalisatie: Het serum revitaliseert de huid en helpt vermoeidheid en doffe teint tegen te gaan.
 6. Vermindert tekenen van veroudering: Het serum is geformuleerd om fijne lijntjes, rimpels en andere tekenen van veroudering te verminderen.
 7. Hydratatie: De formule biedt diepe hydratatie aan de huid, waardoor deze gehydrateerd en soepel blijft.
 8. Antioxidante eigenschappen: Het A Serum bevat krachtige antioxidanten die helpen bij het neutraliseren van vrije radicalen en het beschermen van de huid tegen vroegtijdige veroudering.
 9. Lichtgewicht textuur: Het serum heeft een lichte en zijdezachte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen zonder een plakkerig gevoel achter te laten.
 10. Geschikt voor alle huidtypen: Het A Serum is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de rijpere huid.
 11. Gebruiksvriendelijk: Breng een kleine hoeveelheid serum aan op een gereinigd gezicht en masseer zachtjes in tot het volledig is opgenomen. Kan zowel ‘s ochtends als ‘s avonds worden gebruikt.
 12. Inhoud:  30 ml.

Voor gedetailleerde en specifieke informatie raad ik je aan om de verpakking en instructies van het Forlle’d Hyalogy A Serum te raadplegen.


Ingrediënten

Lees verder

Werkstoffen Forlle’d Hyalogy A Serum | lifting serum

Biomimetic peptides:

Acetyl decapeptide -3

Palmitoyl oligopeptide

Palmitoyl tetrapeptide – 7

Palmitoyl tripeptide -5

Palmitoyl dipeptide – 5

Hydrolyzed keratin, collagen, elastin

Saccharomyces lysate extract

Ceramide -3

Nano and low-molecular Hyaluronic acid

Eggshell membrane protein

Pearl protein

Silk powder

Amino Acids

Ionized minerals (Ca, Zn, Mg)


Forlle’d Brochure

Download Brochure

Home Care Brochure

Forlle’d richt zich al meer dan 15 jaar op het creëren van wetenschappelijke oplossingen en het ontwikkelen van professionele producten om de immuniteit van de huid te verbeteren en te streven naar een gezonde, stralende huid door middel van hoogwaardige technologieën.

De kern van de Forlle’d-methode wordt gevormd door het Innovative Nano-Delivery System (FINDS), gebaseerd op de gepatenteerde technologie van Dr. Makoto Hatto, dat essentiële ingrediënten tot in de diepste huidlagen brengt op een niet-invasieve en veilige manier, zonder hierbij de huid te beschadigen of dat deze ingrediënten in de bloedbaan dringen. Dit unieke delivery system, samen met gepatenteerde productietechnologie, gepatenteerde ingrediënten, biotechnologische formuleringen, wetenschappelijk onderzoek en klinische studies maken Forlle’d buitengewoon expert in huidverjonging.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING

Het  Forlle’d Hyalogy A Serum wordt gratis verzonden

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over het Forlle’d Hyalogy A Serum?  Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken