Parfums De Marly Delina | 75 ML

Artikelnummer: 129346
Categorieën: , .

Parfums De Marly Delina | 75 ML

 245,00

Parfums De Marly Delina | Eau de Parfum 75 ML

Laat je betoveren door de tijdloze elegantie van Parfums de Marly’s Delina Eau de Parfum. Deze sensuele geur is een meesterwerk dat de zintuigen prikkelt en een onvergetelijke indruk achterlaat.

Delina opent met een weelderige mix van Turkse roos, lelietje-van-dalen en pioenroos, die een verfijnde en romantische sfeer creëert. Dit florale boeket wordt verder versterkt door een fruitig trio van lychee, rabarber en bergamot, dat een verrassende en levendige toets toevoegt aan de geur.

De diepgaande basisnoten van kasjmierhout en musk zorgen voor een subtiel en mysterieus karakter, waardoor Delina een onweerstaanbare aantrekkingskracht heeft. De geur is perfect in balans, met een langdurige en onmiskenbare aanwezigheid.

Delina Eau de Parfum is niet alleen een geur, maar een ware beleving. Verwen jezelf met deze luxueuze creatie en laat je onderdompelen in de wereld van Parfums de Marly, waar vakmanschap en elegantie samenkomen. Voeg Delina toe aan je collectie en geniet elke dag van een vleugje tijdloze schoonheid en verfijning.

________________________________________________________________________

Voordelen

Tijdloze Elegantie

Langdurige Geur

Complex Aromatisch Profiel

Universele Aantrekkingskracht

Hoogwaardige Kwaliteit