Gratis verzending*
Gratis samples

Feiten/Fabels over cosmetische producten

Wat is het verschil tussen cosmetische producten uit de drogisterij/parfumerie en die van de huidprofessional?
Vind je het ook zo lastig om te onderscheiden welke merken nou wel, en welke nou niet goed zijn voor de huid?

Je ziet dagelijks vaak meerdere cosmeticareclames over merken die claimen écht te werken en tot alle lagen in de huid daadwerkelijke huidverbetering kunnen bieden, maar wanneer je ze probeert zie je geen verschil.
Wat is nou het verschil tussen cosmetische producten die je bemachtigt via de huidprofessional en producten die je in een drogisterij of parfumerie koopt?

Wij merken dat je niet de enige bent die zich dit afvraagt. Er bestaat veel onwetendheid over wat producten en ingrediënten nou werkelijk doen.
Eén van de grootste verschillen tussen cosmetische producten van de huidprofessional en de winkelier is hun doelgroep. Producten in drogisterijen en parfumerieën zijn vaak gemaakt om bij zoveel mogelijk huiden te passen. De producent maakt ten slotte niet voor niets zoveel reclame, zij willen massaal verkopen. Maar hoe kan dit? Iedere huid heeft een andere samenstelling en andere behoeften. Het gevolg is daardoor dat deze producten vaak een lagere concentratie aan werkstoffen bevat, zodat huiden hier niet zo snel op zullen reageren. Zelfs wanneer het eigenlijk totaal niet bij jouw huid past, kan het nog zijn dat deze ingrediënten jouw huid geen kwaad doen.
Fijn, zou je denken, je wilt ook geen nare reacties. Dat klopt, maar wil je niet liever een product dat ook daadwerkelijk jouw huid verbetert?

Feit is, dat bepaalde ingrediënten in crèmes, serums en cleansers nou eenmaal een minimale concentratie nodig hebben voordat deze effectief zijn. Om daadwerkelijke huidverbetering mogelijk te maken heb je daarom een krachtiger product nodig dan hetgeen dat voor de massa geproduceerd wordt.
Natuurlijk gaat je huid erop reageren wanneer je een product gebruikt met een hoge concentratie werkstoffen wanneer dit niet op jouw huid afgestemd is. Daarom is het zo belangrijk om een product echt bij de huidprofessional aan te schaffen, het liefst nadat je een huidanalyse ondergaan hebt. Zo weet je zeker dat de producten die jij gebruikt precies passen bij wat jij nodig hebt en zal je kans op reacties verkleinen tot het minimum.
Zo kun je tóch huidverbetering realiseren, zonder een nare reactie.

Ben je benieuwd naar de huid verbeterende  cosmetische producten van Beauté?

Wij kunnen je er alles over vertellen en deze perfect matchen met jouw huidbehoeften.

Maak een afspraak voor een huidanalyse of stel je vraag via info@verjongjehuid.nl / 0486 – 437751

Een opmerking achterlaten

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!