Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Microdermabrasie

Microdermabrasie is dé
behandeling
waarmee we jouw huid
opfrissen

Microdermabrasie is dé behandeling waarmee we jouw huid opfrissen. Deze methode helpt bij grove poriën, (acne) littekens, grauwe of onzuivere huid. Zo kunnen we zelfs een rokershuid weer laten stralen.
Microdermabrasie is dé behandeling waarmee we jouw huid opfrissen. Deze methode helpt bij grove poriën, (acne) littekens, grauwe of onzuivere huid. Zo kunnen we zelfs een rokershuid weer laten stralen.

Huidinstituut Beauté staat voor resultaatgerichte behandelingen.

Wij kiezen voor natuurlijke huidverjonging . Microdermabrasie past daar perfect bij. Deze behandelmethode werkt namelijk op basis van een peeling in combinatie met apparatuur, waarmee we de dode huidcellen verwijderen. Microdermabrasie is veel intensiever dan een scrub.

Resultaat

Al na één behandeling is het resultaat zichtbaar.  De huid wordt strakker. De poriën fijner. De huidstructuur is beter. Lijntjes en rimpels zijn minder zichtbaar. Acne littekens verminderen. En de huid heeft een betere doorbloeding. Dit geeft jou weer een frisse blik. Zelfs als je rookt.

Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam. In kuurverband vindt er om de 2 weken een behandeling plaats. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zal dit vier tot zes keer zijn.

Behandeling

Microdermabrasie is een peeling met behulp van apparatuur. Deze is bedoeld om dode huidcellen te verwijderen. Microkristallen geven een peeling op de huid zonder deze te beschadigen. Onze arts past de intensiteit aan aan het huidtype en de dikte van de huid. Microdermabrasie werkt enkel op de opperhuid. Doordat dode huidcellen worden verwijderd is de huid in staat meer voedingsstoffen op te nemen. Grove poriën worden intensief gereinigd waardoor de huidstructuur wordt verfijnd.

Na de Microdermabrasie behandeling ziet de huid er vaak rood uit. Tevens kunnen er rode strepen zichtbaar zijn. Dit verdwijnt meestal binnen twee dagen. Dit is goed te camoufleren met de covercrème en foundation. De huid kan trekkerig aanvoelen. Vermijdt daarnaast de zon en zonnebank op de dag van de behandeling. Door het verwijderen van de dode huidcellen, staat de huid open om de juiste voedingsstoffen op te nemen.

Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Resultaat is al na één behandeling zichtbaar. Om optimaal resultaat te behouden zijn meerdere behandelingen raadzaam. In kuurverband vindt er om de 2 weken een behandeling plaats. Het aantal keer  is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zal dit vier tot zes keer zijn.

Wat is de hersteltijd?

Na de behandeling ziet de huid er rood uit. Dit is te camoufleren met de speciale de covercrème en foundation. De huid kan daarnaast trekkerig aanvoelen. Vermijdt op de dag van de behandeling tevens blootstelling aan de zon.

Wat kost een microdermabrasie behandeling?

Een microdermabrasie behandeling kost € 114,-

Maak direct een afspraak bij Huidinstituut Beauté

Afspraak maken

Wat zeggen onze klanten
Jie Sun
Jie Sun

De terechte winnaar, echt het beste huidinstituut van Nederland. Elk bezoek bij jullie is een fantastisch beleving. Deskundigheid en gastvrijheid staan bij jullie centraal.

Jullie passen jullie vakkennis op maat toe, waarna mensen stralend de deur uit gaan en met veel plezier bij jullie terug komen.

Dat is de reden waarom ik een vaste klant ben geworden van dit super huidinstituut. Echt een aanrader!

Mart Reker
Mart Reker

Wat een vakmensen in dit instituut. Het geduld, de kennis, en aankleding. Allemaal top. Kan het iedereen aanbevelen hier eens een kijkje te gaan nemen. En ze zijn ook nog eens erg goed in het lichaam verzorgen van binnenuit met fantastische voedingssupplementen. Anti-aging is nu een totaalplaatje geworden. Chapeau!

Marielle Witjes
Marielle Witjes

Eerlijk en gedegen advies om de conditie van je huid te verbeteren. Dit alles in een prachtige salon waar service en persoonlijke benadering voorop staan. Absolute aanrader!

Kathelijn van Dongen

Wat een prachtig Huidinstituut met mooie resultaten. Voor de eerste behandeling een check-up van je huid. Een paar behandelingen verder wordt er weer goed gekeken en een ‘foto’ gemaakt waardoor het resultaat duidelijk zichtbaar is.
Heb je problemen met je huid ? Dan is een bezoek aan beauté meer dan de moeite waard.

Heleen van Eert
Hele goede behandeling gehad, stralende huid naderhand. Er werd ook goed geluisterd naar mijn wensen. Echt even tijd voor jezelf, nu al zin in de volgende keer!
Danique Nijenhof

Wat is dit huidinstituut een aanrader. Mijn huid is veel voorruit gegaan na de behandelingen. Er wordt verder veel tijd genomen om de perfecte behandeling die bij je past te vinden. Er is ook goed te merken dat er veel deskundigheid aanwezig is. Beauté mag ontzettend trots zijn op zichzelf.

Meis Weursten

Ik heb erg genoten van al mijn behandelingen, Michael weet precies wat hij moet doen om jouw huid te verbeteren. Heel erg fijn, kom zeker weer.

Charlotte Grefkens

Behandelingen bij Beauté huidinstituut Grave zijn een pure en heerlijke beleving,geheel afgestemd op dat wat mijn huid op dat moment nodig heeft.
Niet alleen ik ben onder de indruk van de resultaten , mijn huid en mensen om mij heen ook! De aandacht ,passie en kundigheid het voortduren innoveren maakt Beauté tot een absolute aanrader.

Miranda op den Brouw

Ik ben zeer tevreden over deze salon, goed afgestemde behandelingen en passend advies voor te gebruiken producten.

Theo Smits

mooie locatie en expertise in huis
mensen weten waar ze over praten
adviseren je over je staat van je huid en passen de behandeling er op aan ,
zo hebben we telkens een andere uitdaging
kortom een Aanrader !!
een tevreden klant !

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!