Gratis verzending*
Gratis samples

Huidtherapeut in Grave

Home > Huidtherapeut Grave

Ben jij op zoek naar een vakkundige en betrouwbare huidtherapeut in Grave? Huidinstituut Beauté is gespecialiseerd in veel huidproblemen en -behandelingen. In ons instituut word je geholpen door een huidtherapeut met jarenlange ervaring, kennis en kunde. Wij vinden het belangrijk om persoonlijk en resultaatgericht te werk te gaan en bieden daarom altijd een uitgebreide huidscan aan, waarin we een behandeling op maat voor jouw huiddoelen samenstellen.

✓ Winnaar beste Huidinstituut

✓ Gepersonaliseerd behandelplan

✓ Huidverbetering en anti-aging

Bent u opzoek naar een huidtherapeut in de regio Grave?

Online afspraak maken

Huidtherapeut voor jouw huidproblemen

In ons huidinstituut zijn we gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidproblemen, zoals acne en acnelittekens, wallen en pigmentvlekken. De Me-Line-behandeling pakt bijvoorbeeld pigmentvlekken alle soorten pigmentvlekken aan. Als huidtherapeut willen we graag het beste voor jouw huid. Daarom houden we voorafgaand aan de behandelingen altijd een huidscan. Hierin bespreken we het gewenste huiddoel en stellen we de behandelingen ter huidverbetering op, die het beste bij jou en jouw huid passen. Zo bieden we altijd een behandeling aan, die op dat moment het beste voor jouw huid is.

Onze behandelingen tegen acne

Een veelvoorkomend huidprobleem is acne. In ons instituut zijn er diverse behandelingen tegen acne en acnelittekens, bijvoorbeeld:

In sommige gevallen wordt een behandeling tegen acne vergoed door de zorgverzekering. Voorafgaand aan de behandeling is het slim om dit te controleren. Veel van deze behandelingen verhelpen ook rimpels, pigmentatie, huidveroudering en een doffe huid. Als huidtherapeut bieden we ook combinatiebehandelingen aan.

Maak jouw afspraak bij een specialist

Heb jij last van huidproblemen en wil je hiermee afrekenen? Maak online een afspraak voor jouw persoonlijke behandelingen. Wanneer je wil weten welke behandelingen wij nog meer aanbieden, vind je deze terug op onze website met alle tarieven. Zien wij jou binnenkort in ons instituut voor huidverbetering?

Bekijk onze huidverzorgingsproducten

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!