Maasstraat 19, 5361 GE Grave (bij Nijmegen)

Acne

Acne is één van de meest voorkomende huidaandoeningen die we kennen. Er zijn verschillende soorten én diverse oorzaken aan te wijzen. Wij kunnen de meeste vormen van acne doeltreffend behandelen. De oorzaak, ernst en manier van een acne behandeling zijn bepalend voor het resultaat.

Daarom is het goed om hiervoor de hulp van een huidarts in te schakelen. Bij Huidinstituut Beauté zit je dan goed. Onze specialist kijkt naar jouw huid én stelt samen met jouw een behandelplan op.

Home_detail

Wat is acne?

Acne is een chronische ontsteking van de talgklieren waarbij mee-eters, pukkels en puistjes ontstaan. Acne begint meestal in de puberteit. In deze periode is de huid onder invloed van hormonen en ondergaat allerlei veranderingen. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Hoe ontstaat acne?

Als je te veel talg afscheidt, kan de talg zich ophopen en raakt de porie verstopt. In de talgklieren bevinden zich daarnaast bacteriën die zich snel kunnen vermenigvuldigen. Ze zetten de talg om in vetzuren.

De opgehoopte talg in combinatie met de irriterende vrije vetzuren zorgt ervoor dat de verstopte holte zich verder uitzet en uiteindelijk zelfs openscheurt. Daardoor komen irriterende stoffen in de huid. Het gevolg zijn ontstekingen, die voor pukkels en puistjes zorgen.

Zorgvuldig behandelen

Knijp nooit zelf je puistjes uit. En stop met krabben. Dit werkt ontstekingen en littekens in de hand. Laat een specialist dit doen, zodat je huid in goede conditie blijft.

Acne behandelingen

BIO PEELING

Wie voor de Bio peeling  kiest, kiest voor resultaat..

PCA Peeling

Wie voor de Bio peeling  kiest, kiest voor resultaat..

PCA DETOX PEELING

Bij onzuiverheden, zoals puistjes, mee-eters, talgpropjes en bultjes…

Acne Littekens

Microdermabrasie

Wij kiezen voor natuurlijke huidverjonging . Microdermabrasie past daar perfect bij..

Venus Viva

De Venus Viva heeft vele voordelen ten opzichte van een laser..

Microneedling

Wie voor de Microneedling  kiest, kiest voor resultaat..

Uitgelichte behandeling:

Retinol Peeling

Fijne lijntjes en rimpels ontstaan vroeg of laat bij iedere huid. Bepaalde factoren versnellen dit proces. Denk dan aan stress, zonschade en/of roken. Dan is het fijn dat er een behandeling is, waarmee we deze ontwikkeling een halt toe kunnen roepen. Dat doen we met de Retinol Peeling.

Huidanalyse

Niet zeker waar je moet beginnen? Neem de huidanalyse bij ons af zodat jij precies weet waar de grootste impact gemaakt kan worden!

Professionaliteit

Al 40 jaar zijn wij toonaangevend in het behandelen van jouw huidproblemen. Kijk eens welke behandeling voor jou interessant is of vraag het aan ons!

Hulp nodig?

Neem contact op met een medewerker van Beauté via de chat!

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!