Gratis verzending*
Gratis samples
twee mensen lopen op het strand in de zon bij de zee

10 Zomertips voor een Stralende Huid

De dagen worden langer, de zon laat zich vaker zien; de zomer staat voor de deur! Het is het ideale seizoen om je van je beste en meest stralende kant te laten zien. Jij bent misschien al helemaal klaar voor deze zonnige periode, maar is jouw huid dat ook? Met onderstaande tips help ik, als huidspecialist Vincent van Beauté, zowel jou als je huid mooi en gezond de zomer door!

Algemene Verzorgingstips

  1. Reinig twee keer per dag: Gebruik ‘s ochtends en ‘s avonds een goede cleanser om vuil, make-up en onzuiverheden te verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je huid schoon is en andere verzorgingsproducten beter werken. Bij Beauté House of Skin raden we de Forlle’d Creamy Wash aan voor een zachte en effectieve reiniging.
  2. Let op ingrediënten: Vermijd producten met parfum en alcohol. Deze kunnen je huid uitdrogen en irriteren, wat kan leiden tot een droge of gevoelige huid en pigmentvlekken.
  3. Drink voldoende water: Genoeg water drinken helpt je lichaam gehydrateerd te houden en drijft de afvalstoffen in je lichaam makkelijk af. Dit heeft een positief effect op je huid.
twwe blote benen met spf en een zon erop geschreven met zon bescherming. 10 Zomertips voor een Stralende Huid
Vrouw met zwarte bikini zonnebril en witte hoed op van de blog 10 Zomertips voor een Stralende Huid

Goed Omgaan met de Zon

 1. Bescherm je huid: Gebruik dagelijks zonnebrandcrème, zelfs op bewolkte dagen, om je huid te beschermen tegen schadelijke UV-straling. Bij Beauté House of Skin raden we de Pascaud UV Defense of PH Formula UV Protect SPF 50 aan.
 2. Vermijd parfum in de zon: Smeer geen parfum op je huid voor je de zon ingaat. Dit kan irritatie en pigmentvlekken veroorzaken. Breng parfum liever aan op je kleding.
 3. Gebruik antioxidanten: Bescherm je huid extra door antioxidanten te gebruiken. Probeer de Pascaud Ampullen Kuur voor een intensieve verzorging.
 4. Bescherm je haar: Gebruik producten met SPF voor je haar om te voorkomen dat het uitdroogt en verbleekt door de zon. De Coola Hair Spray biedt uitstekende bescherming.

After-sun Huidverzorging

 1. Behandel zonnebrand: Als je verbrand bent, gebruik dan een hydraterende crème zonder parfum, alcohol en menthol om uitdroging en irritatie te voorkomen.
 2. Gebruik hydraterende maskers: Door de zon en warmte droogt je huid sneller uit. Gebruik een vochtinbrengend masker om je huid te hydrateren en te kalmeren. Het  Pascaud Hydrating Mask is ideaal om je huid te kalmeren en te hydrateren.

Extra Verzorgingstip

 1. Verzorg je lichaam: Vergeet niet je lichaam te hydrateren. Gebruik een milde scrub en een goede bodycrème of body oil om je huid zacht en gehydrateerd te houden. Probeer de Pascaud Body Oil, verkrijgbaar bij Beauté House of Skin.

Wil je meer weten over de beste behandelingen voor jouw huid? Tijdens een persoonlijk consultgesprek met huidanalyse vertel ik je graag meer over de conditie van je huid. Je hebt daarbij direct de mogelijkheid om al je vragen te stellen!

Met stralende groet,
Vincent van Beauté

top 3 icons

Een opmerking achterlaten

Kom je er niet uit? Stuur een bericht!