PH Formula Set | Pigmentvlekken

PH Formula Set | Pigmentvlekken

 180,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
PH Formula Set Pigmentvlekken

Ontdek de complete oplossing voor pigmentvlekken met de PH Formula Pigmentvlekken Set! 🌟

Heb je last van ongewenste pigmentvlekken en wil je een egale, stralende teint herstellen? Onze set, samengesteld door huidspecialisten en met zorgvuldig geselecteerde producten van het merk PH formula. De set biedt een effectieve en allesomvattende aanpak om pigmentvlekken te verminderen en je huid te laten stralen.

In deze set vind je:

 Ph Formula Exfo Cleanse: Een diepreinigende exfoliërende reiniger die dode huidcellen en onzuiverheden verwijdert, waardoor je huid fris en stralend aanvoelt.

PH Formula Mela Recovery: Een innovatieve formule die specifiek is ontworpen om pigmentvlekken aan te pakken en te verminderen, terwijl het de melanineproductie reguleert voor een gelijkmatige teint.

PH Formula Active Recovery: Een verfrissende gel die de huid hydrateert, kalmeert en herstelt na intensieve behandelingen, terwijl het roodheid en irritatie vermindert.

PH Formula Post Recovery: Een herstellende crème die de huidbarrière versterkt en beschermt, om de resultaten van de behandeling te behouden en je huid stralend te houden.

Stap voor stap naar een stralende, egale teint! 💖 Probeer onze PH Formula Pigmentvlekken Set en ervaar zelf het verschil.

Bestel nu en geniet binnenkort van een stralende huid!