PCA Skin Set | Grove Poriën

PCA Skin Set | Grove Poriën

Oorspronkelijke prijs was: € 263,50.Huidige prijs is: € 223,95.

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Ontdek de PCA Skin Set voor Grove Poriën! 

Wil je afrekenen met grove poriën en streven naar een gladdere, egalere huid? Onze PCA Skin Set is de perfecte oplossing, samengesteld om poriën te verfijnen en de huid te revitaliseren voor een frisse, stralende teint.

Wat zit er in deze set?

  1. PCA Skin Facial Wash: Begin je huidverzorgingsroutine met deze milde, effectieve gezichtsreiniger. Het reinigt diep en verwijdert onzuiverheden en overtollige olie, waardoor je huid schoon en verfrist aanvoelt.
  2. PCA Skin Pore Refining Treatment: Dit krachtige serum is speciaal geformuleerd om poriën te verkleinen en de textuur van de huid te verbeteren. Met ingrediënten zoals salicylzuur en niacinamide, helpt het om overtollig talg te verminderen en de poriën te ontstoppen voor een gladdere uitstraling.
  3. PCA Skin Rebalance: Hydrateer en herstel je huid met deze lichtgewicht moisturizer. Het helpt de huid in balans te brengen, terwijl het overtollige glans controleert en de poriën verfijnt voor een matte, zijdezachte finish.
  4. PCA Skin Sheer Tint: De finishing touch voor een vlekkeloze look! Deze getinte zonbescherming biedt lichte dekking en beschermt je huid met een breedspectrum SPF. Het minimaliseert het uiterlijk van poriën en geeft je huid een gezonde gloed.

Stap voor stap naar een gladdere, egalere huid met de PCA Skin Set voor Grove Poriën! 💖