PCA Skin Set | Droge Huid

PCA Skin Set | Droge Huid

 286,00

PCA Skin Set Droge Huid

Verwen je droge huid met de PCA Skin Set! 🌟

Geniet van een luxueuze huidverzorgingsroutine met onze PCA Skin Set, speciaal samengesteld om droge huid te hydrateren en te voeden voor een zijdezachte, stralende teint.

Ontdek wat er in deze set zit:

  1. PCA Skin Creamy Cleanser: Reinig je huid op milde wijze met deze romige, hydraterende cleanser. Verwijdert onzuiverheden en make-up zonder de huid uit te drogen, waardoor deze schoon en zacht aanvoelt.
  2. PCA Skin Hyaluronic Boosting Serum: Geef je huid een intense hydratatieboost met dit krachtige serum, verrijkt met hyaluronzuur. Het hydrateert diep en herstelt de natuurlijke vochtbalans van de huid voor een soepele en gehydrateerde uitstraling.
  3. PCA Skin Silkcoat Balm: Voed je droge huid met deze rijke, voedende balsem. De zijdezachte formule verzacht en beschermt de huid tegen uitdroging, terwijl het een gezonde gloed bevordert.
  4. PCA Skin Daily Defense: Bescherm je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf met deze breedspectrum zonnebrandcrème. Het biedt een effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen, terwijl het de huid hydrateert en kalmeert.

Ontdek de kracht van een complete huidverzorgingsroutine met de PCA Skin Set Droge huid . Niet alleen biedt deze set intensieve hydratatie en voeding voor je droge huid, maar het gebruik van deze producten samen zorgt ook voor een verhoogde helderheid en een jeugdige uitstraling.