Parfums de Marly Kalan | 125ML

Artikelnummer: 119971
Categorieën: , .

Parfums de Marly Kalan | 125ML

 265,00

Parfums de Marly Kalan

Ontdek de verfijnde kracht van Parfums de Marly Kalan, een parfum dat intensiteit en subtiliteit perfect weet te combineren. Deze uniseks geur verrast vanaf de eerste spray met een sprankelende opening en ontwikkelt zich tot een majestueus en karakteristiek  parfum.

Geurnoten:

  • Topnoten: Kalan opent krachtig en verfrissend met een mix van bloedsinaasappel, zwarte peper en kruiden.
  • Hartnoten: In het hart ontvouwen zich de bloemige en aromatische noten van lavendel, zon en oranjebloesem absolue, die een verfijnde en intrigerende dimensie aan de geur toevoegen.
  • Basisnoten: De basis is rijk en diep, met de warmte van kostbaar hout, eikenmos en wit sandelhout, die zorgen voor een sensuele en luxueuze afdronk.

Parfums de Marly Kalan is ideaal voor de zelfverzekerde, moderne persoon die op zoek is naar een geur die zowel krachtig als elegant is. De rode flacon , met zijn klassieke en stijlvolle ontwerp, weerspiegelt de tijdloze schoonheid en verfijning van de geur die het bevat.

Dit parfum is perfect voor zowel dagelijkse elegantie als speciale gelegenheden, en laat een blijvende indruk achter waar je ook gaat. Voeg Parfums de Marly Kalan toe aan je collectie en omhul jezelf met een aura van onvergetelijke luxe en verfijning.