Parfums de Marly Percival | 125 ML

Artikelnummer: 119970

Parfums de Marly Percival | 125 ML

 250,00

Parfums de Marly Percival

Parfums de Marly Percival is een dynamische herengeur die frisheid met een krachtige uitstraling combineert, stijlvol gepresenteerd in een robuuste flacon. Deze indrukwekkende eau de parfum onthult zijn karakter in drie distinctieve lagen:

  • Topnoten: Percival opent met een verkwikkende mengeling van bergamot en mandarijn, verrijkt met een aromatische toets van lavendel. Deze levendige combinatie zorgt voor een frisse en energieke opening, perfect voor een krachtige eerste indruk.
  • Hartnoten: Het hart van de geur is een subtiel samenspel van jasmijn en geranium, aangevuld met kruidige accenten van koriander. Deze florale en kruidige noten brengen een verfijnde complexiteit die de frisheid van de topnoten verdiept.
  • Basisnoten: De afronding van Percival bestaat uit een solide basis van muskus en balsemieke noten, versterkt door een vleugje peper. Deze warme, houtachtige en licht kruidige tonen zorgen voor een langdurige, mannelijke finish die de geur een blijvende aantrekkingskracht geeft.

Parfums de Marly Percival is ideaal voor de moderne man die op zoek is naar een geur die zowel frisheid als een assertieve kracht uitstraalt. Het is een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik of voor speciale gelegenheden, waar de gelaagde en harmonieuze noten een gevoel van verfijnde kracht en distinctie verlenen. Laat Percival je begeleiden in elke onderneming met zijn onmiskenbare aanwezigheid en stijl. Deze geur is perfect voor de man die zijn persoonlijke stijl met vertrouwen en elegantie wil benadrukken.