Juliette Has A Gun White Spirit | Eau De Parfum 75 ML

Juliette Has A Gun White Spirit | Eau De Parfum 75 ML

 220,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Juliette Has A Gun White Spirit | Eau De Parfum 75 ML

White Spirit Eau De Parfum van Juliette Has a Gun is een unieke geur die ontstaat uit de samensmelting van twee tegenstrijdige werelden, die uiteindelijk harmonieus samenkomen als een liefdesverhaal op een wit canvas. Het parfum onthult de diepgaande emoties en verborgen verlangens die schuilen binnen dit boeiende akkoord.

In het hart van White Spirit wordt een boeket van bloemen gevormd door de verleidelijke jasmijn sambac en de bedwelmende tuberoos absolu. Deze bloemen stralen sensualiteit en verslaving uit, waardoor ze de drager betoveren. Achter deze weelderige bloemen onthullen sandelhout, ambrocenide en ambroxan zich in een betoverende dans. Dit droge, houtachtige trio daagt de klassieke witte bloemen uit en brengt een modern tintje aan de geur.

White Spirit Eau De Parfum is het perfecte parfum voor wie durft te experimenteren en op zoek is naar een hedendaagse, verleidelijke geurervaring. Laat je meeslepen door de spanning van contrasten en ontdek de moderne elegantie van White Spirit. Bestel vandaag nog en omhul jezelf in deze betoverende geur.

________________________________________________________________________

Voordelen

Verleidelijke en langdurige geur.

Unieke moderne combinatie.

Hoogwaardige ingrediënten.

Langdurige houdbaarheid.

Tijdloze elegantie.

Merk

Juliette has a Gun