Juliette Has A Gun In The Mood For Oud | Eau De Parfum 75 ML

Artikelnummer: 112120

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud | Eau De Parfum 75 ML

 220,00

Juliette Has A Gun In The Mood For Oud | Eau De Parfum 75 ML

In The Mood For Oud is de nieuwste toevoeging aan de Juliette Has a Gun Luxe Collection. Het belichaamt verleiding in zijn puurste vorm. Gehuld in een verleidelijk rode flacon, is dit parfum het nieuwste wapen in de wereld van verfijnde geuren. Met oud als stralend middelpunt.

Deze ambery mix onthult een harmonieuze dans van contrasterende elementen. Met oud als onbetwiste ster. Verder zweeft een sprankelend akkoord van bergamot boven een ondergrond van papyrus, saffraan en subtiele framboos. Ook omringt dit ensemble zich met het diepe oud-akkoord. Ten slotte wordt het gevolgd door een warme balsamico omhelzing, tonkaboon en zachte, verleidelijke vanille die langzaam vervagen in de lucht.

In The Mood For Oud is daarom een geur die een verfijnde balans vindt tussen frisheid en warmte, met oud als de essentiële kern. Daardoor nodigt deze betoverende creatie van Juliette Has a Gun je uit om de magie van verleiding te omarmen en te genieten van de intrigerende en tijdloze aantrekkingskracht.

Voel je zelfverzekerd en sensueel met dit meesterwerk in een flacon, dat elke dag tot een speciale gelegenheid maakt.

________________________________________________________________________

Voordelen

Verleidelijke Aantrekkingskracht van Oud.

Harmonieuze Mix van Bergamot en Oud.

Langdurige Geur.

Luxe Rode Flacon.

Tijdloos en Zelfverzekerd.

Merk

Juliette Has A Gun