Goldfield & Banks Bohemian Lime | 100ML

Goldfield & Banks Bohemian Lime | 100ML

 155,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
Goldfield & Banks Bohemian Lime 
Goldfield & Banks Bohemian Lime brengt een eerbetoon aan Byron Bay, een iconische en vrijgevochten enclave in Australië. Dit verfijnde parfum combineert de natuurlijke schoonheid van de omgeving met de ethische waarden van het moderne leven, perfect voor de milieubewuste en avontuurlijke persoonlijkheid.
  • Topnoten: De geur begint met een energieke opening van Australische vingerlimoen. Daarnaast verrijkt de frisse en kruidige toon van koriander deze levendige en sprankelende entree.
  • Hartnoten: Vervolgens komen in het hart van de geur vetiver en cederhout samen met het rijke Australische sandelhout. Deze combinatie van houtachtige noten biedt een diepe, kalmerende ervaring en nodigt uit tot ontspanning.
  • Basisnoten: Ten slotte blijft de basis trouw aan de warme tonen met een verlengde aanwezigheid van sandelhout. Dit zorgt voor een subtiele en langdurige afwerking, ideaal voor langdurige indrukken.

Goldfield & Banks Bohemian Lime is volledig veganistisch en niet getest op dieren. Deze geur is ontworpen om universeel aantrekkelijk te zijn, waardoor zowel mannen als vrouwen ervan kunnen genieten. Bovendien is het een uitstekend geschenk voor iedereen die kwaliteit en duurzaamheid op prijs stelt.

Elk gebruik van deze geur brengt een verhaal van avontuur en vrijheid met zich mee, een viering van de plaats waar Australië elke dag als eerste de zon ontmoet.