PH Formula Aanbieding Vita C Set

PH Formula Aanbieding Vita C Set

 198,00

Reken direct één derde deel af, het tweede en derde deel betaal je binnen 30 en 60 dagen.
PH Formula Aanbieding Vita C Set
Ervaar de ultieme zomerse verzorging met PH Formula!

Maak je klaar voor een stralende zomer met de exclusieve PH Formula Aanbieding Vita C Set! Geniet van een perfecte huidverzorgingsroutine en bescherm je huid tegen de schadelijke effecten van de zon met deze zorgvuldig samengestelde producten. En als kers op de taart ontvang je een gratis luxe strandtas! 😍

Wat zit er in de Vita C Set?

De Vita C Set bevat alles wat je nodig hebt voor een complete huidverzorgingsroutine:

  1. E.X.F.O. Cleanse⁠: Begin je routine met de E.X.F.O. Cleanse. Deze zachte maar effectieve reiniger verwijdert diepgaande onzuiverheden. Daardoor voelt je huid fris en stralend aan, klaar om de voordelen van de volgende stappen optimaal te absorberen.
  2. VITA C Serum⁠: Breng vervolgens het VITA C Serum aan. Dit serum is rijk aan krachtige antioxidanten, wat helpt bij het verminderen van fijne lijntjes en het verhelderen van de huidteint. Bovendien geeft het je huid een gezonde gloed en beschermt het tegen schadelijke vrije radicalen.
  3. VITA C Cream⁠: Daarna hydrateer en voed je je huid met de VITA C Cream. Deze crème biedt diepe hydratatie en werkt perfect samen met het VITA C Serum om je huid te verhelderen en te verjongen. De lichtgewicht textuur zorgt ervoor dat je huid soepel en zijdezacht aanvoelt.
  4. S.U.N. Powder SPF 30⁠: Tot slot, bescherm je je huid tegen de schadelijke stralen van de zon met de S.U.N. Powder SPF 30. Deze poeder biedt een brede zonbescherming zonder de poriën te verstoppen. Hierdoor matteert de huid en is de poeder perfect voor onderweg, zodat je altijd beschermd bent, waar je ook bent.
  5. Gratis Luxe Strandtas!⁠: Bij deze geweldige set ontvang je een gratis luxe strandtas. Deze tas is perfect om al je zomerbenodigdheden in stijl mee te nemen naar het strand of het zwembad.

Registreren | Log in