Oogcrème met Retinol | PCA Skin Ideal Complex Eye Cream

Oogcrème met Retinol | PCA Skin Ideal Complex Eye Cream

 119,00

Een oogcreme met krachtige ingrediënten voor snel zichtbaar resultaat

De unieke formule bevat 6 verschillende peptiden die rimpels vullen, vochtwallen verminderen en de mimische contracties verminderen die rimpels veroorzaken. Eén van deze peptiden, myristoyl nonapeptide-3, werkt vergelijkbaar met retinol, maar dan zonder irritatie te veroorzaken.

______________________________________________________________________

voordelen

Vermindert rimpels en donkere kringen rondom ogen

Bevat een variant van retinol zonder irritatie aan de huid

Rijke creme structuur ( ook verkrijgbaar in luchtige gel variant) Ideal eye gel

Bevat geen kleur en geurstoffen

Snel zichtbaar resultaat

GRATIS verzending
 
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Oogcrème met Retinol | PCA Skin Ideal Complex Eye Cream

Na het reinigen en het aanbrengen van een serum, twee maal dagelijks een kleine hoeveelheid rondom het ooggebied inkloppen, vervolgens de juiste SPF overdag, of nachtcrème aanbrengen.

LET OP! gebruik een spatel of wattenstokje om de creme uit de pot te halen. Dit i.v.m de houdbaarheid van de ingrediëntenlijst.


inhoud

Lees verder

15 ML


Ingrediënten

Lees verder

Oogcrème met Retinol | Werkstoffen PCA Skin Ideal Complex Eye Cream
  1. Palmitoyl tripeptide-38 : vermindert rimpeltjes door een botox-like effect.
  2. Myristoyl nonapeptide-3 : vergelijkbare werking als Retinol, zonder irritatie, maakt rimpeltjes gladder en vermindert huidoneffenheden.
  3. Sinaasappel stamcellen: versterkt de huidstructuur en compactheid van de huid. Werkt liftend op de huid.

PCA Skin brochure

Lees verder

PCA Skin Brochure

Het merk PCA Skin:

Voor productontwikkeling is een essentiële rol weggelegd binnen het bedrijf. PCA skin doet geen dierproeven en alle producten worden getoetst aan de strenge richtlijnen die gelden in de branche. De range huidverbeteringsproducten en professionele behandelingen zijn divers en bevatten hoogwerkzame ingrediënten zoals verschillende zuren, een zeer stabiele vorm van retinol (vitamine A), vitamine E, verschillende peptiden, groeifactoren en SPF’s van hoge kwaliteit. Tijdens het selecteren van de ingrediënten staat het respect voor dieren en mileu bovenaan. Dit is mede waardoor PCA skin producten vrij zijn van synthetische kleurstoffen en geurstoffen, minerale oliën, petrolatum en lanoline. Het resultaat is een gezondere, jongere en mooiere huid.

Trots zijn we ook op de zonnelijn. Deze ‘sunscreens’ geven een zeer hoge gecombineerde UVA- en UVB-bescherming. De producten zijn getest en goed bevonden voor de strenge instantie FDA en erkend door de Skin Cancer Foundation. De geavanceerde producten hebben een dubbele bescherming tegen vrije radicalen, waardoor ze bescherming bieden tegen zowel huidkanker als tegen voortijdige huidveroudering.

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Oogcrème met Retinol | PCA Skin Ideal Complex Eye Cream wordt gratis thuisbezorgd in Nederland.

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over de Oogcrème met Retinol | PCA Skin Ideal Complex Eye Cream ?Of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

Andere suggesties…