PCA Skin Ideal Complex Eye Gel | Luchtige Ooggel

PCA Skin Ideal Complex Eye Gel | Luchtige Ooggel

 115,00

De krachtpatser bij vochtwallen en donkere kringen

Het werkt op basis van zes verschillende peptiden die rimpels opvullen, vochtwallen verminderen en mimische contracties verminderen voor een zogemnaamde Botox-like effect. Eén van deze peptiden, myristoyl nonapeptide-3 werkt vergelijkbaar als retinol, maar dan zonder irritatie.
________________________________________________________________________

Voordelen

Vermindert donkere kringen

Vermindert verslapping op de bovenoogleden.

Vermindert rimpels rondom de ogen.

Vermindert vochtophopingen

 

Altijd GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Na het reinigen en het aanbrengen van PCA SKIN serums, 2 maal dagelijks een kleine hoeveelheid rondom het ooggebied inkloppen, vervolgens de juiste SPF overdag, of nachtcrème aanbrengen.

Bekijk de video voor een uitleg over dit product!


inhoud

Lees verder

Huidtype: Ieder huidtype
Inhoud: 15 ml
Verpakking: Tube


Ingrediënten

Lees verder

Palmitoyl tripeptide-38 : vermindert rimpeltjes door een botox-like effect.

Myristoyl nonapeptide-3 : vergelijkbare werking als Retinol, zonder irritatie, maakt rimpeltjes gladder en vermindert huidoneffenheden.

Sinaasappel stamcellen: versterkt de huidstructuur en compactheid van de huid. Werkt liftend op de huid.


Over PCA SKIN

Lees verder

PCA Skin al 25 jaar pioniers op het gebied van huidverbetering

PCA Skin werd 25 jaar geleden opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. De medische wereld en de beautywereld waren nog twee zeer gescheiden gebieden.

PCA Skin was eigenlijk het begin van de medische esthetiek. Margaret was een pionier op dit gebied en noemde het bedrijf Physicians Choice Arizona, daar staat PCA oorspronkelijk ook voor. Het bedrijf groeide in de loop der jaren tot over de grenzen van Arizona en dus werd zo’n zeven jaar geleden de naam veranderd in Physicians Care Alliance. PCA Skin heeft grote…

Lees verder

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

related.php