Masker Onzuivere Huid | PCA Skin Detoxifying Mask

Masker Onzuivere Huid | PCA Skin Detoxifying Mask

 74,50

detoxifying mask

Dit ontgiftende detoxifying masker van PCA skin, ontgift en verwijdert op een milde wijze de onzuiverheden in de huid.

Het resultaat is dat de huid grondig is gezuiverd, de poriën zijn verfijnt en de huid heeft een gladde en heldere uitstraling.  Geschikt voor een vette (acne)of rokershuid.

______________________________________________________________________

voordelen

Japanse witte houtskool ontgift en brengt de huid in balans

Verfijnd zichtbaar de poriën

Geeft een schoon gevoel

Verheldert de teint van de huid

Geeft een gladde huid

Beschikbaar via nabestelling

GRATIS verzending vanaf € 30,-
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

Masker Onzuivere Huid | Gebruik PCA Skin Detoxifying Mask

Breng een dunne, gelijkmatige laag aan over het hele gezicht (ook aanbevolen voor de hals en het decolleté). In laten werken totdat het volledig opgedroogd is. Zodra het masker op is gedroogd wordt het lichtgrijs. Verwijder het masker met vochtige maskersponzen. Dep de huid droog en breng PCA skin serums en moisturiser aan. Eenmaal per week of naar behoefte gebruiken.

Let op: Gebruik geen witte handdoeken, deze blijven grauw na het wassen.


inhoud

Lees verder

60 ML


Ingrediënten

Lees verder

Masker Onzuivere Huid | Werkstoffen PCA Skin Detoxifying Mask

Water, Kaolin, Charcoal Powder, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, Disodium EDTA


PCA skin Brochure

Download Brochure

PCA Skin Smart Skin Solutions Booklet

Al 30 jaar innovators in een gezonde huid

PCA SKIN is in 1990 opgericht door een schoonheidsspecialiste en ontwikkeld door een dermatoloog. Ons bedrijf is gebaseerd op drie kernpijlers: productinnovatie, uitmuntendheid in onderwijs en ongeëvenaarde klantenondersteuning.

De vernieuwer van de gemodificeerde en verbeterde Jessner’s peel en in de afgelopen decennia is onze lijn van gemengde chemische peelings uitgebreid met behandelingsopties voor alle huidtypes, etniciteiten en aandoeningen. Jaarlijks worden er wereldwijd meer dan een miljoen peelings uitgevoerd.

De processen voor R&D, productontwikkeling en kwaliteitsborging  overtreffen de industrienormen. Onze formules worden onderzocht, ontworpen en uitgevoerd door onze interne PhD-chemicus. We pakken elke huidaandoening holistisch aan, met producten die de nieuwste en meest effectieve ingrediënten combineren met bewezen, beproefde ingrediënten om ongeëvenaarde, zichtbare resultaten te creëren. We hebben een oplossing voor een breed scala aan huidtypes en aandoeningen.

In onze meer dan 25-jarige geschiedenis zijn we de leider op het gebied van voorlichting over huidgezondheid. We leren clinici wereldwijd in de fysiologie van de huid en de veilige en effectieve toepassing van chemische peelings.

Ons team bestaat uit gediplomeerde schoonheidsspecialisten/huidtherpeuten die altijd klaar staan ​​om u te helpen met vragen over de gezondheid van de huid, producten of zaken. We werken ijverig om onze beloften consequent na te komen en de verwachtingen te overtreffen.

Onze visie en missie

PCA SKIN ® is en blijft een vertrouwde innovator in de ontwikkeling van zeer effectieve professionele behandelingen en dagelijkse verzorgingsproducten. Onze visie is om het leven van mensen te verbeteren door resultaatgerichte huidverzorging oplossingen te bieden die worden ondersteund door de wetenschap voor de gezondheid van uw unieke huid.

 

Hulp nodig?
Stel je vraag aan huidexpert Vincent via…

Beauté webshop

GRATIS VERZENDING *


Al onze producten worden altijd gratis verzonden vanaf de € 30,-

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!

onze merken