Pascaud Enzyme Peel | Peeling voor de Gevoelig Huid

Pascaud Enzyme Peel | Peeling voor de Gevoelig Huid

 46,35

Een peeling speciaal voor de gevoelige huid

Crème met enzymen die dode huidcellen op milde wijze oplossen. Verfrist, verhelderd en zorgt voor een betere opname van producten. Vermindert verhoorning en zorgt voor een long lasting hydratatie van de hoornlaag. ________________________________________________________________________

Jouw Beauté voordelen

Peeling op basis van enzymen

Voelt niet branderig maar heerlijk comfortabel

Hydrateert de huid

Geschikt speciaal een gevoelige huid of droge huid

Verwijdert dode huidcellen op milde wijze

Verfrist en verheldert de huid

Bevat geen parfum

Vrij van chemische conservering

Altijd GRATIS verzending
Product video
Productinformatie

gebruik

Lees verder

De Enzym Peel 1 tot 2 x per week op gezicht, hals, decollete en oogcontouren. Een laagje crème opbrengen en enkele minuten stevig inmasseren.

Vervolgens een tweede laag aanbrengen en 10 to 20 minuten in laten werken, daarna afspoelen met lauw warm water. Indien huid erg rood wordt dan tijd verkorten.


inhoud

Lees verder

75 ml


Ingrediënten

Lees verder

Proteases: Een actief ingredient bestaande uit een enzymcomplex van botanische en bio-technologische oorsprong. Het complex heeft een mild keratolitisch effect. Het verweekt de dode huidcellen voor een glad en fris aanzien van de huid. Daarnaast heeft het een sterk hydraterend vermogen en stimuleert de regeneratie van de huid.

Subtilisine of subtilisineproteasen: Zijn enzymen uit de proteasegroep, dat wil zeggen eiwitafbrekende enzymen. Ze spelen een rol bij het verweken van de huid.

Shea Butter: Heeft uitstekende hydraterende, helende en regeneratieve eigenschappen.
Vitamine E: Werkt beschermend, sterke anti oxydant.

Castor Oil: Is een plantaardige olie gewonnenuit de vrucht van de Wonderboom (Ricinus Communis). Deze olie verminderd huidaandoeningen zoals keratose, dermatose, acne en andere huidinfecties. Werkt antibacterieel, anti inflammatoir en wondgenezend.


Over Pascaud

Lees verder

Pascaud producten zijn cosmeceuticals die qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica liggen.
De werkstoffen zijn hoog gedoseerd, maar vooral ook in onderlinge samenwerking voortreffelijk op elkaar afgestemd, waardoor we zichtbare huidverbetering kunnen realiseren. In vergelijking met cosmetica bevatten cosmeceuticals actieve ingrediënten die naar de juiste huidlaag gaan om de specifieke huidproblematiek gericht aan te pakken.

– Effectieve concentraties van cosmeceutische werkstoffen
– Adequaat huid-transportsysteem voor optimale opneembaarheid
– Parfumvrij of alleen gebruik van allergeenvrij parfum
– Eenvoudig in gebruik

Hulp nodig?
Stel je vraag aan de huidexpert via…

Beauté webshop

ALTIJD GRATIS VERZENDING


Al onze producten worden altijd gratis verzonden binnen Nederland. Er is dus geen minimaal bestelbedrag! Een extra besparing 😉

VEILIG EN SNEL BETALEN


Betaal eenvoudig via je eigen vertrouwde bank via IDEAL.  Als je een bestelling via mail, telefoon of via whats app doet ontvang je van ons een tikkie 🙂

GRATIS SAMPLES


Wij sturen standaard met al onze bestellingen gratis samples mee. Altijd leuk om eens een keer een ander product uit te proberen.

VRAGEN OF HULP NODIG?


Heb je vragen over onze producten of wil je een passend productadvies? Neem dan contact op met één van onze huidspecialisten. Wij helpen je graag!