Juliette Has A Gun Not A Perfume | Travel Spray 7,5 ML

Artikelnummer: 115160

Juliette Has A Gun Not A Perfume | Travel Spray 7,5 ML

 25,00

Juliette Has A Gun Not A Perfume | Travel Spray 7,5 ML

Juliette Has A Gun’s Not a Perfume Travel Spray biedt een fascinerende geurervaring in handig reisformaat. Dit eau de parfum is uniek omdat het uitsluitend bestaat uit één molecuul: ambroxan. Daarnaast vormt deze enkele molecule de basis van de gehele compositie. Deze creëert een ongeëvenaarde, houtachtige en muskusachtige finesse.

Wat dit parfum verder echt speciaal maakt, is hoe het zich op de huid van elke persoon anders ontwikkelt, waardoor een persoonlijke en intrigerende geurbeleving ontstaat.

Een bijkomend voordeel van Not a Perfume is dat het volledig moleculair is samengesteld, zonder natuurlijke stoffen, waardoor het allergeenvrij is. Dit maakt het parfum veilig voor zelfs de meest gevoelige huidtypen.

Dus, of je nu onderweg bent of gewoon een dagelijkse geur wilt dragen, deze Travel Spray biedt je de mogelijkheid om je te omringen met een unieke geur die zowel fascinerend als huidvriendelijk is. Bestel deze reisvriendelijke spray vandaag nog en ervaar de verleidelijke wereld van Not a Perfume.

________________________________________________________________________

Voordelen

Unieke geur met slechts één molecuul, ambroxan.

Veilig voor gevoelige huid.

Handig reisformaat.

Persoonlijke geurontwikkeling.

Langdurige frisheid.

Uitverkocht

Merk

Juliette has a Gun