Juliette Has A Gun MMMM | Eau de Parfum 7,5 ML

Artikelnummer: 126674

Juliette Has A Gun MMMM | Eau de Parfum 7,5 ML

 25,00

Juliette Has A Gun MMMM | Eau de Parfum 7,5 ML

Juliette Has A Gun MMMM Eau de Parfum is een meesterwerk in de wereld van geuren, een onweerstaanbare verleiding voor de zintuigen. Gecreëerd door Romano Ricci, deze meesterparfumeur, belichaamt MMMM de essentie van verlangen en genot.

Daarnaast is dit gourmand parfum een verrukkelijke symfonie van vanille en neroli, die een olfactieve zoetheid ontketent die meteen plezier opwekt. Ook is het de verleiding zelf, gevangen in een flesje. Als Romano Ricci zegt: “MMMM… Ik zat te denken over deze onbeschrijfelijke klanknabootsing toen ik de geur had gecreëerd. Achter dat geluid – dat geruis, bijna intern uitgesproken – ligt een wereld van verborgen genoegens die verder gaat dan woorden.”

Met Juliette Has A Gun MMMM onthul je daardoor je diepste verlangens en geniet je van een geur die niet alleen wordt aanbevolen. Maar zelfs wordt aangemoedigd. Dus laat je zintuigen ontwaken en trakteer jezelf op deze verboden vrucht. Bestel MMMM daarom vandaag nog en ontdek de onweerstaanbare aantrekkingskracht van deze betoverende geur.

________________________________________________________________________

Voordelen

Verleidelijke Zoetheid: Geniet van de betoverende mix van vanille en neroli.

Langdurige Geur: Blijft de hele dag fris.

Meesterparfumeur: Gemaakt door Romano Ricci, een meester in het vak.

Veelzijdig: Geschikt voor dagelijks gebruik en speciale gelegenheden.

Verleidingskracht: Onthul je diepste verlangens met deze sensuele geur.

Merk

Juliette has a Gun