Juliette Has A Gun Lipstick Fever | Eau De Parfum 100 ML

Artikelnummer: 114969

Juliette Has A Gun Lipstick Fever | Eau De Parfum 100 ML

 125,00

Juliette Has A Gun Lipstick fever | Eau De Parfum 100 ML

Ontdek de betoverende geur van Juliette Has a Gun Lipstick Fever Eau De Parfum. Een olfactorische reis geïnspireerd door de onweerstaanbare en karakteristieke geur van lipstick. De fascinatie voor de kenmerkende lippenstiftgeur, die al sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw de zintuigen prikkelt. En geleid heeft tot dit verfijnde parfum.

Verder openen de topnoten van frambozen en viooltjes deze geurcompositie met een frisse, fruitige elegantie. Daarnaast voegt de hartnoten van patchoeli en iris diepte en verfijning toe.  Tot slot omhullen de basisnoten van vanille de zintuigen in een warme en sensuele omhelzing. Lipstick Fever vangt daardoor de harmonieën van deze noten perfect, net als de subtiele zoetheid van lippenstift die zachtjes je lippen omhult.

Lipstick Fever Eau De Parfum belichaamt de tijdloze aantrekkingskracht van de lippenstiftgeur.  Hierdoor wordt elke spritz een betoverende en verleidelijke ervaring. Voeg daarom deze geur toe aan je collectie en omhul jezelf met de glamour en allure die kenmerkend zijn voor lipstick. Laat ook je zintuigen verleiden door deze sensuele geur die herinneringen oproept aan vroegere tijden en de moderne elegantie van vandaag omarmt.

________________________________________________________________________

Voordelen

Unieke Lipstick Geur: Juliette Has a Gun Lipstick Fever Eau De Parfum biedt een verleidelijke lipstick-geïnspireerde geur.

Verfijnde Noten: Harmonieuze noten van frambozen, viooltjes, patchoeli, en iris zorgen voor een betoverende ervaring.

Langdurige Geur: Geniet de hele dag van deze langhoudende parfum.

Sensuele Warmte: Vanillenoten voegen een vleugje warmte toe.

Tijdloze Elegantie: Lipstick Fever geeft een dagelijkse dosis glamour en zelfvertrouwen.

Beschikbaar via nabestelling